Άκης Σακελλαρίου: Σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού με την κούκλα κόρη του, Σμαράγδα

Τον απόλαυσε στη σκηνή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Άκης Σακελλαρίου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 12 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο για την παράσταση «Ικέτιδες», στην οποία και συμμετέχει. Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε έναν ακόμη λόγο να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, καθώς στο κοινό βρισκόταν η κόρη του, Σμαράγδα, σε μια από τις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το τρυφερό στιγμιότυπο, όπου ο ηθοποιός ποζάρει αγκαλιά με την πανέμορφη κόρη του, δείχνοντας την αγάπη και το δέσιμο που τους συνδέει. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα κομψό μαύρο σατέν φόρεμα, που κολάκευε τη σιλουέτα της.

 Άκης Σακελλαρίου: Σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού με την κούκλα κόρη του, Σμαράγδα

Δείτε επίσης: «Μπήκα στο ταξί για να πάω στο νοσοκομείο και...» - Η αποκάλυψη του Άκη Σακελλαρίου για την περιπέτεια με την υγεία του

Το δέσιμο του Άκη Σακελλαρίου με τα παιδιά του

Ο Άκης Σακελλαρίου έχει αναφερθεί σε συνεντεύξεις του στο πόσο σημαντική είναι η σχέση με τα παιδιά του, και ιδιαίτερα μετά την περιπέτεια της υγείας του. Η εμπειρία αυτή τον έκανε να δει τη ζωή πιο απλά, εστιάζοντας στις προτεραιότητες που πραγματικά έχουν σημασία. «Μετά την περιπέτεια της υγείας μου, έμαθα να ζω με ευγνωμοσύνη», είχε δηλώσει.

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Τίνα Βασιλικού – την κόρη τους Σμαράγδα και έναν γιο. Η Σμαράγδα ακολουθεί και εκείνη μια καλλιτεχνική πορεία, επιλέγοντας να διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, όπου εκφράζει την αγάπη της για την τέχνη, ακολουθώντας τα βήματα των γονιών της.

https://www.instagram.com/p/C92JgB0MCzO/?img_index=1

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, μάλιστα, η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είχε βρει τον έρωτα στα μάτια του γιου του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ Βαρθακούρη. Μπορεί εκείνος να έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να κρύβεται, ωστόσο οι συνεντεύξεις και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες.

Η Σμαράγδα Σακελλαρίου είχε κάνει μία κοινή εμφάνιση στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος» στη συναυλία του Γιάννη Πάριου και είχε ποζάρει χαμογελαστή μαζί του στον φακό.