Δημήτρης Παπανώτας: «Κάτσε στα αυγά σου», του λέει η Σταματίνα για την υποψηφιότητα ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ετοιμάζεται να μπει στον πολιτικό στίβο ξανά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την εβδομάδα, με παλιά και νέα μέλη να μπαίνουν στην «κούρσα» για την προεδρία, μετά την καθαίρεση Κασσελάκη. Ανάμεσά τους φαίνεται πως θα βρεθεί και ο Δημήτρης Παπανώτας, όπως τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί μέσα από την εκπομπή του στον Talk Radio 98,9.

Συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day σημείωσε πως: «Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα». Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Παπανώτας θα ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα, ωστόσο με απόφαση Κασσελάκη διεγράφη από τη λίστα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: «Καλή χώνεψη!» - Το δημόσιο μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη μετά το αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές

Η Σταματίνα τρολάρει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπανώτα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας και δεν φάνηκε πολύ... ενθουσιασμένη με αυτό το ενδεχόμενο. Ήδη πέρσι χρειάστηκε να τον αποχαιρετήσει για λίγους μήνες και σίγουρα δεν θέλει να το ξανακάνει, την ώρα μάλιστα που ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στο Happy Day.

Kατά τη διάρκεια της πρόβας σήμερα (13/9) για την πρεμιέρα του Happy Day στις 16/9, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον Δημήτρη Παπανώτα, το οποίο και ανέβασε στα προσωπικά της social.

«Συγγνώμη στην πρόβα, μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα, που πρέπει να είμαι ήρεμη και να έχω καλή διάθεση, διαβάζω ότι διεκδικείς την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ; Μυαλό δεν βάζεις! Αντί να ηρεμήσεις, να κάτσεις στα αυγά σου, να κάνουμε Happy Day, θες προεδριλίκια; Την Δευτέρα – εδώ θα είσαι – 7:45 εδώ. Πρόσεχε τι θα δηλώσεις, μη με ταράζεις μέσα στο Σαββατοκύριακο», ακούγεται να λέει στον Δημήτρη Παπανώτα η παρουσιάστρια.

«Είπα ότι το σκέφτομαι και θα έπρεπε να είσαι ευτυχής που θα κάνεις εκπομπή με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης», της απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας, χωρίς να... μεταπείθεται.