Ελένη Μενεγάκη: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητό της

«Παρασκευή 13»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
elenimenegaki/Instagram
elenimenegaki/Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη και αυτό το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές που τις πέρασε στην πανέμορφη Άνδρο, τον επίγειο παράδεισό της.

Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από το MEGA - αφού κανάλι και Ελένη δεν τα βρήκαν - πέρασε ξέγνοιαστα το καλοκαίρι της μακριά από την Αθήνα, καθώς δεν είχε συναντήσεις με το κανάλι και φωτογραφίσεις για την έναρξη της σεζόν.

Αγαπημένη συνήθεια της καθημερινότητας της ήταν οι βουτιές στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά της, η χαλάρωση στο εστιατόριο του Onar με τον σύζυγό της και την οικογένεια τους αλλά και οι βόλτες στα σοκάκια της Άνδρου όπου πάντα τραβούσε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Δεν έλειψαν ωστόσο και οι βόλτες με το σκάφος τους σε κοντινά νησιά μαζί με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο. Κάθε καλοκαίρι το ζευγάρι κάνει μια κοντινή σκαφάτη εξόρμηση - δείτε την φωτογραφία τους.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη

Με το τέλος των διακοπών, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Αθήνα οικογενειακώς και στην καθημερινότητα της. Τα σχολεία μάλιστα άνοιξαν και οι δυο κόρες της ξεκίνησαν σχολείο. Η Λάουρα έφυγε στο εξωτερικό για τη σχολή της, ενώ ο Άγγελος είναι 21 ετών.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της ποζάροντας μέσα στο αυτοκίνητό της.


Όσον αφορά τα επαγγελματικά της τώρα, φήμες την ήθελαν να μένει εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν, τονίζοντας πως η ίδια είχε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία. Το ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα, ωστόσο, λέει άλλα. Σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια θα επιστρέψει και σκοπεύει να πάρει "εκδίκηση" για όλα όσα άκουσε αυτό το διάστημα σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και την αποχώρησή της.

«Μας γλεντάει όλους κανονικά! Η "μετοχή" Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο δεν πέφτει ποτέ και ας είναι εκτός τηλεόρασης... Θυμηθείτε στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν η Ελένη θα πάρει το όπλο της και την εκδίκησή της επιστρέφοντας δυνατά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη επιστροφή στην τηλεόραση