Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Τα αδημοσίευτα βίντεο από τον γάμο και τις βουτιές στην Κρήτη

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram
Instagram

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής τους πέρασαν φέτος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια πανέμορφη τελετή στα Χανιά Κρήτης την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Αν και ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, με λίγους και εκλεκτούς συγγενείς και φίλους, πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους της ελληνικής showbiz (δείτε εικόνες εδώ).

Το ζευγάρι, που φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ, πέρασε ένα μαγικό καλοκαίρι στην Κρήτη όπου και πραγματοποίησε το bachelor party του. Οι δυο τους πέρασαν ένα μεγάλο μέρος των διακοπών τους στην παραλία, καθώς τόσο ο ντράμερ όσο και η δημοσιογράφος λατρεύουν την θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ (και ιδίως το σερφ).

Τα αδημοσίευτα "ντοκουμέντα" που ανέβασε ο Γρηγόρης Μόργκαν

Όπως είναι εμφανές μέσα από τις τελευταίες τους αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασε, καθώς το καλοκαίρι αρχίζει να δίνει την θέση του στο φθινόπωρο. Μάλιστα, ο σύζυγος της παρουσιάστριας έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και μοιράστηκε στιγμιότυπα που δεν είχαμε δει ξανά από την παραμονή τους στην Κρήτη.

«Το καλοκαίρι μου» έγραψε ο Γρηγόρης Μόργκαν στη λεζάντα της ανάρτησης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη συνέχεια σχολίασε: «Ο σύζυγός μου».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Υπενθυμίζουμε ότι, στο παρελθόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει ότι αποφεύγει να μοιράζεται λεπτομέρειες για τη σχέση της, καθώς είχε μάθει από τα λάθη που έκανε με τον πρώην της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε πει: «Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου».