Κατερίνα Καινούργιου: Τρελά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - Η φωτογραφία από το ρομαντικό δείπνο

Το διάσημο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Τρελά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - Η φωτογραφία από το ρομαντικό δείπνο

Το νέο ζευγάρι της showbiz, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, δείχνουν να μην ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλον. Το ρομάντζο τους φαίνεται να ξεκίνησε από πρίν το καλοκαίρι, και πλέον δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον!

Η διάσημη παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας πέρασαν ένα όμορφο και γεμάτο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά. Στην αρχή της σχέση τους προτιμούσαν να κρατούν τις στιγμές τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον όμως φαίνεται ότι έπαψαν να κρύβονται και μοιράζονται μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media κοινές φωτογραφίες τους σε ρομαντικές αποδράσεις και δείπνα σε εστιατόρια.

Το ρομαντικό στιγμιότυπο που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου με τον αγαπημένο της

Μετά το ρομαντικό καλοκαίρι, τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής φαίνεται πως έχουν επιστρέψει στην Αθήνα για να περάσουν το φθινόπωρο και να αναλάβουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ανοίξει το πλατό του "Super Κατερίνα" την ερχόμενη εβδομάδα, για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.(δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στο πλατό)

Οι δύο τους όμως, παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα, δεν παραλείπουν να βρίσκουν χρόνια για ρομαντικά ραντεβού.

Στην τελευταία της ανάρτηση η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία που απαθανατίζει τον αγαπημένο της να κοιτά πάνω από τον κατάλογο σε κοινή τους έξοδο για φαγητό στην Αθήνα.

Δείτε το ρομαντικό στιγμιότυπο που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφο της:

Κατερίνα Καινούργιο και Παναγιώτης Κουτσούμπης - ΠΗΓΗ: @katken85

Και φυσικά, μετά το δείπνο ακολουθεί και το γλυκό! Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μετά το δείπνο και το λαχταριστό επιδόρπιο που μοιράστηκε με τον αγαπημένο της.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια του "Super Κατερίνα" με το επιδόρπιο που απόλαυσαν μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσούμπη:

Κατερίνα Καινούργιο και Παναγιώτης Κουτσούμπης - ΠΗΓΗ: @katken85