Νίκος Κουρής: Ειρωνεία - Η ατάκα περί χωρισμού που είχε πει λίγο πριν τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου

Ότι εύχεσαι το λούζεσαι λένε...

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μεγάλη έκπληξη έχουν προκαλέσει οι φήμες γύρω από την σχέση του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου, μετά από την κίνηση του ηθοποιού να διαγράψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλες τις αναρτήσεις από τον γάμο του με την σύζυγό του και να την κάνει unfollow στο Instagram.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για πολλά χρόνια και είχε ήδη ένα παιδί, όταν αποφάσισε να παντρευτεί στις 12 Δεκεμβρίου του 2023. Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν περίπου 1,5 μήνα μετά και από τότε οι δυο τους δεν έχουν ξαναφωτογραφηθεί μαζί. Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Νίκος Κουρής διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου τους, πολλά ήταν αυτά που κυκλοφόρησαν για τα αίτια του χωρισμού τους, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι το ζευγάρι μένει χωριστά εδώ και μήνες.

Δείτε επίσης: Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: «Λογικό επακόλουθο το διαζύγιο μετά την βλάσφημη...» - Οι δηλώσεις του ιερέα Ιωάννη Γεωργακόπουλου για τον χωρισμό τους

Τι είχε πει ο Νίκος Κουρής λίγο πριν τον γάμο

Ένα μήνα πριν από τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου, ο Νίκος Κουρής είχε βρεθεί καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και είχε μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους. Αρχικά, ο ίδιος εξήγησε γιατί αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από 18 χρόνια σχέσης και ένα παιδί.

«Είπαμε θα το κάνουμε για εμάς και θα το ζήσουμε όλο αυτό το πράγμα όπως είναι βάσει αυτού που είμαστε... Αυτό έγινε επειδή ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε και οι δύο φέτος ότι τώρα έχει νόημα να το κάνουμε γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με έναν τρόπο που να μας ευχαριστεί και τους δύο. Μας ρωτάνε και φίλοι μας : "Πού το θυμηθήκατε τώρα, 18 χρόνια μετά;" Υπάρχει ένα τέτοιο… Και λέω, κοίταξε, για να σου απαντήσω σε αυτό πρέπει να βρεις ένα ζευγάρι, αυτό είναι το πρόβλημά μας, δεν έχουμε ένα ζευγάρι να είναι 18 χρόνια μαζί ανύπαντρο, να είναι ερωτευμένο, για να μπορέσει να το καταλάβει», αποκάλυψε ο ίδιος.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη είχε απαντήσει σχολιάζοντας: «Θα σου έλεγε κάποιος άλλος όμως: "Μήπως επειδή δεν ήσασταν παντρεμένοι κρατήθηκε η σχέση σας τόσο ζωντανή και είστε και οι δύο ακόμα πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον;"»

«Λες να γίνει σαν την ταινία "Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα", μόλις παντρευτούμε να χωρίσουμε; Ξέρεις, ότι τον έδεσε τον γάιδαρο; (Γέλια) Το σκεφτόμαστε αυτό… Αυτή ήταν η έννοια, επειδή την αγαπάμε όλοι πολύ και πραγματικά εκεί αλλάζει κάτι, αν βεβαίως το δεις ότι κάτι μονιμοποιείται, ας πούμε, γίνεται κάτι μόνιμο. Αλλά νομίζω ότι εμείς δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε η Έλενα, ούτε εγώ είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δέσουμε τον γάιδαρό μας, θέλουμε απλά να ζήσουμε αυτό το πράγμα με όλους τους φίλους μας, αυτό είναι κυρίως και να γιορτάσουμε αυτό το πράγμα σαν να είναι μία επανέναρξη, πώς κάνουν κάποιοι που κάνουν έναν δεύτερο γάμο για να ανανεώσουν τους όρκους… Ένα πάρτι θέλουμε να κάνουμε βασικά», απάντησε ο Νίκος Κουρής.

Δείτε το βίντεο: