Ερωτόκριτος: Θύμα ληστείας ο σχεδιαστής - Ήρθε αντιμέτωπος με 2 ληστές με όπλα

Το βίντεο μέσα από το σπίτι του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Ερωτόκριτος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του με τους κλέφτες να μπαίνουν και μέσα στο ατελιέ του. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προφίλ του στο Facebook με βίντεο που δημοσίευσε μέσα από το σπίτι του για να δείξει τον χαμό που έκανε οι δράστες.

Όπως αποκάλυψε οι άνδρες μπήκαν στο σπίτι τα ξημερώματα και ήρθαν αντιμέτωπος μαζί τους όταν τους είδε στο μπάνιο. Όταν τον κατάλαβαν του ζήτησαν χρήματα και τα χρυσαφικά, με τον σχεδιαστή να τους δίνει όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ τους είπε πως χρυσά κοσμήματα δεν έχει. Έτσι, μέσα ε λίγα λεπτά έφυγαν και αμέσως καλέστηκε η αστυνομία.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους έδειξε τις σπασμένες πόρτες αναφέροντας πως δεν έκλεψαν κάτι μεγάλης αξίας.

Η ανάρτηση του Ερωτόκριτου για την ληστεία στο σπίτι του

«Ληστεία στο σπίτι μου τώρα. Tο να έρθεις αντιμέτωπος με 2 ληστές με όπλα που έχουν μπει σπίτι σου στις 3μιση ώρα το πρωί και αυτό ακόμη είναι θέμα οπτικής πως θα τος δεις. Πραγματικά νιώθω ευγνωμοσύνη που χάρις σ αυτούς τους ανθρώπους συνειδητοποίησα ότι ακόμη και σ αυτή τη συνθήκη μπορείς να είσαι στην αφοβία και συμπόνια.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Η Ελλάδα μας και οι δημόσιοι λειτουργοί της. Χρειαζόμαστε ενεργούς πολίτες και μια επανεκκίνηση του Δικαίου απ’ την αγανάκτηση των πολιτών στην ανάκτηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων μας. Με ισονομία» έγραψε στην ανάρτησή του στα social media ο Ερωτόκριτος.

Δείτε επίσης: Ράγισε καρδιές ο Ερωτόκριτος με το θάνατο του γιου του - «Μέσα από τις δυσκολίες...»