Γνωστή τραγουδίστρια έγινε μητέρα για τρίτη φορά - Είχε κάνει αίτηση διαζυγίου λίγους μήνες πριν

Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / Cardi B
Instagram / Cardi B

Για τρίτη φορά έγινε μητέρα η διάσημη Αμερικανίδα ράπερ - τραγουδίστρια, Cardi B, η οποία έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι το περασμένο Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου. Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε η ίδια γνωστό, μέσα από σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην ανάρησή της, βλέπουμε την Cardi B να βρίσκεται στο μαιευτήριο και να κρατάει αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της. Στο μαιευτήριο, βρέθηκαν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, καθώς και ο εν διαστάσει σύζυγός της, επίσης διάσημος ράπερ, Offset. Την φωτογραφία έχει συνοδεύσει με μια λεζάντα που γράφει: «Το ομορφότερο μικρό πραγματάκι».

Αν και η ίδια δεν έχει μιλήσει δημόσια για την ταυτότητα του πατέρα του τρίτου της παιδιού, το αμερικανικό περιοδικό TMZ υποστηρίζει ότι υπάρχουν δικαστικά έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι ο πρόκειται για τον Offset, ο οποίος είναι επίσης ο πατέρας και των άλλων δύο παιδιών της. Η σχέση μεταξύ των δύο ράπερ έχει περάσει από πολλά κύματα και αυτή τη στιγμή οι δυο τους δεν είναι μαζί (δείτε όλο το χρονικό της σχέσης τους εδώ).

Δείτε την ανάρτηση της Cardi B:

Η σχέση της Cardi B με τον Offset και οι αιτήσεις διαζυγίου

Υπενθυμίζουμε ότι η Cardi B βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ μάλιστα έκανε αίτηση διαζυγίου για δεύτερη φορά στις 31 Ιουλίου του 2024. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που η Cardi B έκανε αίτηση διαζυγίου, καθώς είχε προηγηθεί ακόμα μια αίτηση το 2020, η οποία ωστόσο είχε ανακληθεί έπειτα από δύο περίπου μήνες.

Σύμφωνα με τις φήμες αλλά και με ορισμένες δηλώσεις της ίδιας της Cardi B, ο Offset είχε απιστήσει αρκετές φορές, ενώ μάλιστα κυκλοφόρησαν κάποια βίντεο, τα οποία παρουσίαζαν τον Offset σε ένα ξενοδοχείο, με μια γυμνή γυναίκα.

Για την τελευταία αίητηση του διαζυγίου, η Cardi B είχε δηλώσει σχετικά: «Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή τη εποχή της ζωής μου μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ' όλα ανανέωσες τη δύναμή μου! Μου θύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι δεν χρειάζεται ποτέ να επιλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να δεις τι με βοήθησες να καταφέρω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να παίρνεις τις στροφές, τις στροφές και τις εξετάσεις της ζωής, αλλά εσύ, ο αδερφός σου και η αδερφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει να το ξεπεράσεις!».