Κωνσταντίνος Αργυρός: Φωτογραφίες από το ταξίδι του στο Λονδίνο - Οι βόλτες σαν star του Hollywood

Το μήνυμα που έστειλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του βιώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς εκτός του ότι βλέπει συνεχώς την επιτυχία στα επαγγελματικά του με το όνομα του να είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη, σε λίγους μήνες θα γίνει και πατέρας. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, περιμένει το πρώτο τους παιδάκι (δείτε το φύλο του μωρού και το όνομα).

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, ο τραγουδιστής βρέθηκε στο Λονδίνο καθώς εκτός του ότι θα δώσει μια συγκλονιστική συναυλία Royal Albert Hall, αποκαλύφθηκε επίσης έχει αγοράσει ένα συγκρότημα κατοικιών στην αγγλική πρωτεύουσα, αξίας πολλών εκατομμυρίων, αξιοποιώντας έτσι τα κέρδη από τις εμφανίσεις στη νυχτερινή Αθήνα και την καριέρα του στο τραγούδι.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού από το Λονδίνο

Πριν λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι του στο Λονδίνο. Έκανε βόλτες σε όλα τα πολυσύχναστα τουριστικά μέρη, φωτογραφήθηκε και έγραψε στην ανάρτηση του «London loading...@royalalberthall loading».


Σε αυτή την εκπομπή θα μιλήσει για τις εξελίξεις στη ζωή του

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε τον πρώτο του καλεσμένο για την εκπομπή του, αφήνοντας τους τηλεθεατές σε αναμονή για μια δυνατή συνέντευξη.

Το μυστήριο γύρω από τον καλεσμένο λύθηκε όταν αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για τον δημοφιλή τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, τον επέλεξε ώστε να μιλήσει στην πρεμιέρα του «Πρωινού» για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Αλεξάνδρας Νίκα, καθώς και για τις όμορφες αλλαγές που διαδραματίζονται στη ζωή του αυτή την περίοδο.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ο παρουσιαστής ταξίδεψε πρόσφατα στο Λονδίνο, με ορισμένους να εικάζουν πως πρόκειται απλώς για ένα ρομαντικό ταξίδι με την Μαρία Αντωνά. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε στην αγγλική πρωτεύουσα για να συναντήσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να του πάρει την κεντρική συνέντευξη για την πρεμιέρα της εκπομπής. Πριν από λίγη ώρα ανέβασε story μαζί του, δίνοντας έτσι ένα spoiler για τα όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

undefined