Survivor: Πρώην παίκτης βαφτίζεται Χριστιανός Ορθόδοξος - Η ανακοίνωση του μέσω Instagram

Δείτε ποιο θα είναι το νέο του όνομα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Πρώην παίκτης βαφτίζεται Χριστιανός Ορθόδοξος - Η ανακοίνωση του μέσω Instagram

Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης, "Survivor". Ο πρώην παίκτης συμμετείχε στον περσινό κύκλο που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο, με νικητή τον Ντάνιελ Νούρκα.

Παρόλο που η συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν σύντομη, η παρουσία του ήταν ιδιαίτερα αισθητή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι επιβίωσης. Με τον δυναμικό του χαρακτήρα κατάφερε να γίνει αγαπητός από το κοινό με τους θαυμαστές του να τον υποστηρίζουν και εκτός παιχνιδιού (δείτε τι αποκάλυψε για το ενδεχόμενο συμμετοχής σε επόμενο κύκλο).

Η ανακοίνωση του Ρόμπ Τζέιμς Σέιμους για την βάπτιση του

Ο Ρομπ πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους ακολούθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια μεγάλη ανακοίνωση. Μέσω ενός βίντεο ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι επρόκειτο να βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος.

Η βάπτιση του θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα. Στο βίντεο του, επίσης μοιράζεται με το κοινό του ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το νέο του όνομα, και ζητά την βοήθεια τους ώστε να προτείνουν στα σχόλια πιθανές επιλογές

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Ρομπ αναφέρει στο βίντεο του:

"Γεια σας φίλοι μου. Έχω κάτι πολύ χαρούμενο να σας πω. Ότι στον επόμενο μήνα, ακριβώς σε έναν μήνα από τώρα, θα βαφτιστώ Χριστιανός Ορθόδοξος. Αλλά έχουμε κολλήσει μόνο σε έναν πράγμα. Το όνομα! Γράψτε μου τι χριστιανικό όνομα πιστεύετε ότι μου ταιριάζει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!"

Δείτε την ανάρτηση του:


Ποιος είναι ο 28χρονος Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ

Ο πρώην παίκτης του Survivor έχει καταγωγή από την Σκωτία ενώ, εκτός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ασχολείται ενεργά με το modeling και το event organising.

Ο 28χρονος αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα πριν πέντε χρόνια όταν γνώρισε την τώρα σύζυγο του, Δήμητρα Βαρώνου, με την οποία διαχειρίζονται την δική τους επιχείρηση στον χώρο του event organising για εταιρίες.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξη της ότι του Ρομπ του αρέσει πολύ να συμμετέχει σε τηλεοπτικά παιχνίδια όπως το "Deal" .