Επεισοδιακό διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι - Εκείνη του ζητάει 20.000 ευρώ διατροφή το μήνα και εκείνος αρνείται

Είδε την πεθερά του μέσα στο δικηγορικό γραφείο και ούτε καν την χαιρέτησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επεισοδιακό διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι - Εκείνη του ζητάει 20.000 ευρώ διατροφή το μήνα και εκείνος αρνείται

Επεισοδιακό φαίνεται πως είναι το διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz που πρόσφατα απασχόλησε έντονα με την προσωπική του ζωή. Μπορεί να έδειχνε το ιδανικό ζευγάρι - έχοντας αποκτήσει και δυο παιδιά - ωστόσο όσο με το που ξεκίνησαν οι δυσκολίες, ήρθαν και τα προβλήματα και μαζί τους το τέλος.

Όπως έχει γραφτεί δεν την στήριξε όταν εκείνη βρέθηκε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση με τα επαγγελματικά της, παρόλο που η ίδια βρισκόταν πάντα στο πλευρό του. Έτσι πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Ωστόσο, όσο έντονα αγαπήθηκαν τόσο έντονα... μισήθηκαν.

Πριν λίγες ημέρες έγινε η πρώτη συνάντηση με τους δικηγόρους για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους αλλά και την διατροφή και τα έξοδα τους όσον αφορά τα ιατρικά και την εκπαίδευση τους, η οποία ήταν σαν "εμπόλεμη ζώνη".

Αυτό το ζευγάρι τα έκανε "λίμπα" στην πρώτη συνάντηση με δικηγόρους

Κιάρα Φεράνι και Φέντεζ λοιπόν, έπρεπε να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές ενώπιον δικηγόρων. Ο δημοσιογράφος Γκαμπριέλε Παρπίλια αποκάλυψε πως: «τις τελευταίες ημέρες έγινε ο πρώτος γύρος για τον χωρισμό παρουσία δικηγόρων και μακρινές ματιές μεταξύ του Fedez και της Κιάρα Φεράνι», ωστόσο «δεν υπήρξαν λόγια χαλάρωσης ή οποιαδήποτε προσέγγιση».

Κιάρα Φεράνι Φέντεζ χωρισμός

Όσον αφορά την συμφωνία, ανέφερε ότι η επιχειρηματίας influencer δεν δέχτηκε διατροφή από τον πρώην σύζυγό της. Ο Φέντεζ ωστόσο θα κάλυπτε τα δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου και τα ιατρικά έξοδα.

Ο ηθοποιός Φαμπρίτσιο Κορόνα όμως έρχεται να υπερασπιστεί τον Φέντεζ αποκαλύπτοντας πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι σε αυτή την περιβόητη πρώτη συνάντηση.

«Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο του δικηγόρου Missaglia. Ο Φεντερίκο ήταν παρών με τη βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Φεράνι συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι σχέσεις μεταξύ του Φεντερίκο και της Κιάρα ήταν εξαιρετικά ψυχρές, τόσο που ο Φέντεζ δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του.

Μόλις κάθισε, η Κιάρα Φεράνι εξήγησε ότι ήθελε 20.000 ευρώ τον μήνα, αλλά οι δικηγόροι του Φεντερίκο αμφισβήτησαν αμέσως το ποσό, επαναλαμβάνοντας πως έχει ήδη πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και τα δίδακτρα των παιδιών τους και πως η Φεράνι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στην έννοια της γυναικείας χειραφέτησης», γράφει στην Dillinger News.

Οι δικηγόροι του Fedez πρότειναν ένα ποσό μεταξύ 5.000 και 6.000 ευρώ τον μήνα. Η ακριβής συμφωνία αλλά και αν κατέληξαν σε κάποια. παραμένει ακόμα άγνωστη.