Super Κατερίνα: Ανατροπές στο πλατό με το "καλημέρα" - Ποιος είναι ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν

Με το δεξί θα μπει στο πλατό ο.. Τιμωρός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Super Κατερίνα: Ανατροπές στο πλατό με το

Δυναμικά επιστρέφει στο πλατό του "Super Κατερίνα" για τέταρτη χρονιά η Κατερίνα Καινούργιου. Την Δευτερά 16/09 η γνωστή παρουσιάστρια θα καλημερίσει το κοινό μαζί με την δημοσιογραφική ομάδα της στις 10:00 το πρωί.

Η εκπομπή έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό για τις αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, τις ζωντανές συνδέσεις από τα σημεία που εκτυλίσσονται τα γεγονότα και την παρουσίαση των γεγονότων από την Κατερίνα Καινούργιου και τους έμπειρους συνεργάτες της.

Κατερίνα Καινούργιου - Πηγή: @katken85

Ποιος είναι ο "Τιμωρός" που θα κάνει ποδαρικό στο Super Κατερίνα

Στο πλατό της γνωστής παρουσιάστριας περνούν δημοφιλής προσωπικότητες από όλους τους χώρους. Οι καλεσμένοι ανοίγουν την καρδιά τους και μοιράζονται με το κοινό πτυχές του εαυτού τους που δεν γνώριζε μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.

Ανατρεπτικός είναι και ο πρώτος καλεσμένος που θα φιλοξενηθεί στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου και θα κάνει "ποδαρικό" στην νέα σεζόν. Πρόκειται για τον Δημήτρη Λάλο, τον οποίο θα απολαύσουμε για άλλη μια φορά μέσα από την νέα δραματική σειρά του Alpha "Ο Τιμωρός" στον ρόλο του Μάρκου. (δείτε εδώ τη πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα)

Ο Δημήτρης Λάλος ολοκλήρωσε τον ρόλο του ως "Μαθιός" στον "Σασμό" αλλά θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε μέσα από την μικρή οθόνη. Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε:

«Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρότζεκτ στον Alpha, με τίτλο Ο ΤΙΜΩΡΟΣ, ένα πολύ δυνατό , σύγχρονο έργο , μια ιστορία εκδίκησης, η οποία πιστεύω ότι θα καθηλώσει τον κόσμο, γιατί κι εμείς το περιμένουμε πώς και πώς».

Δημήτρης Λάλος 'Ο Τιμωρός' - Πηγή: Alphatv

Τι θα δούμε στην νέα σειρά του Alpha που πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Λάλος

Ο "Τιμωρός" είναι ένας υποβλητικός λύκος με μάτια γεμάτα εκδίκηση αλλά και συνάμα, ανθρώπινα. Μάτια που "παγώνουν" στην οθόνη. Συγκεκριμένα, στο Alpha παρουσιάζει τον ήρωα ως εξής:

"Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!"

Δείτε το trailer: