Ιλάειρα Ζήση: Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη - Οι φωτογραφίες με την μητέρα της και τα πεθερικά της

Έδωσε δύναμη και σε άλλες μανούλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ilaeira_zissi_mavrikiou/Instagram
ilaeira_zissi_mavrikiou/Instagram

Η Ιλάειρα Ζήση έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις αρχές του Ιουλίου φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Ο λόγος για την κόρη του Ιωάννα Μελωδία, η οποία από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο έφερε την ευτυχία στις δυο οικογένειες.

«Αμέσως πήρα το μωρό αγκαλίτσα, μου το έβαλαν πάνω μου. Άρχισα να κλαίω, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Δεν πίστευα ότι αυτό το θαύμα βγήκε από μέσα μου. Λέω "Αυτό το μωράκι είναι αληθινό; Υπήρχε όντως μέσα στη κοιλιά μου;". Δεν περιγράφεται, πρέπει να γίνεις γονιός για να καταλάβεις. Δεν γίνεται αλλιώς. Ο θηλασμός είναι μαγικό συναίσθημα, μου το περιέγραφαν σαν κάτι πολύ άσχημο και επώδυνο, σαν αγγαρεία. Τελικά ήταν όλα ψέματα», έχει πει η Ιλάειρα για το μωράκι της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές με το μωράκι της εκφράζοντας την αγάπη της, την ευτυχία της και την ολοκλήρωση της ως γυναίκα.

Σε ανάρτηση στο προφίλ της στο Tik Tok όμως, μίλησε και για την επιλόχειο κατάθλιψη. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να την ξεπεράσει, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και την οικογένεια του Μαυρίκιου.

Η ανάρτηση της Ιλάειρας Ζήση για την επιλόχειο κατάθλιψη

Μέσα από φωτογραφίες έδειξε την πεθερά της, τον σύζυγό της αλλά και την μητέρα της αποκαλύπτοντας τι της έλεγαν και τι έκαναν για να την βοηθήσουν.

Δείτε επίσης: Η κόρη του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας είναι ίδια ο μπαμπάς της - Η φωτογραφία να χαμογελάει στην αγκαλιά του

Βίντεο από την ανανέωση των όρκων της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Το ζευγάρι ανανέωσε του όρκους του πριν από μερικές ημέρες. Φόρεσαν ξανά το νυφικό και το κοστούμι αντίστοιχα και υποσχέθηκαν ξανά ο ένας στον άλλον αιώνια αγάπη και πίστη. Άλλωστε ο ερχομός της κόρης τους Ιωάννας - Μελωδίας ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Όταν παντρευτήκαμε με την Ιλάειρα της υποσχέθηκα ότι κάθε χρόνο θα ζούμε αυτή τη μέρα στο 100%. Έτσι το άψογο @partydecorcreations_weddings σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε φαντασμαγορικά την 2η επέτειο μας στο μαγευτικό @captainscabin_ladysmile στη Λεμεσό σαν να παντρευόμασταν ξανά, πιο ερωτευμένοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Ανανεώσαμε τους όρκους αγάπης μας έχοντας στο πλευρό μας όλους εσάς, την ευλογία του Θεού και την Ιωάννα - Μελωδία μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και οι ευχές έπεσαν σαν την "βροχή".