Σοφία Παυλίδου: Μας λέει "καλό χειμώνα" με τις πιο μαγικές εικόνες από τις διακοπές στης στην Μάνη

Οι βουτιές στην πισίνα, τα τοπία και ο σκύλος της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
pavlidou.sofia/Instagram
pavlidou.sofia/Instagram

Η Σοφία Παυλίδου μας λέει "καλό χειμώνα" με τις πιο μαγικές εικόνες από τις διακοπές στης στην Μάνη μαζί με όμορφη παρέα και τον αγαπημένο σκύλο της. Η ηθοποιός λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και ξεκινήσουν οι επαγγελματικές της δραστηριότητες απόλαυσε στο έπακρο το καλοκαίρι.

Ξεκίνησε τα ταξίδια της από νωρίς και εκτός από το εσωτερικό ταξίδεψε και στο εξωτερικό και στο προφίλ της στο Instagram μοιραζόταν μαγευτικές φωτογραφίες τόσο από το Παρίσι όσο και από την Αμερική, τον Καναδά και την Γερμανία (δείτε φωτογραφίες της με μαγιό σε λίμνη).

Όσον αφορά την Ελλάδα, η Σοφία Παυλίδου χαλάρωσε στην πανέμορφη Κρήτη με την «καλύτερα παρέα» όπως έγραψε που ήταν οι καλοί της φίλοι. Καθημερινή τους συνήθεια ήταν οι βουτιές στη θάλασσα μέχρι αργά το απόγευμα βλέποντας τον ήλιο να δύει.

Στην Μάνη η Σοφία Παυλίδου

Το καλοκαίρι της ωστόσο που ήταν γεμάτο, το έκλεισε με ταξίδι στην Μάνη μαζί με το σκύλο της. Στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τα τοπία που την μάγεψαν και έγραψε:

«Παρέα με τον Λώρη στον Γερολιμένα,στη Μάνη Λακωνίας !
Πανέμορφο ,άγριο τοπίο.
Πεντακάθαρα νερά και υπέροχο φαγητό!
Επίσκεψη στη Βάθεια.Ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ευρώπης.
Χτισμένο στην κορυφή του λόφου αποτελεί ένα ζωντανό μουσείο με 144 πυργόσπιτα .Οι περισσότεροι πύργοι -οχυρά ,χτίστηκαν κατά τον 18ο & 19ο αιώνα με σκοπό να αποτρέψουν τους πειρατές και τους Τούρκους.
Σήμερα είναι ένα ερημωμένο χωριο ,με αρκετούς απ τους πύργους να έχουν καταρρεύσει», ενώ τις φωτογραφίες παρουσιάζει και το Youweekly.gr στο προφίλ του.


Μπείτε στο instagram του Youweekly.gr για να δείτε και άλλες αναρτήσεις επωνύμων αλλά και να παίξετε στα παιχνίδια μας.