Ρίγη συγκίνησης από τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου - Μοίρασαν δωρεάν γεύματα

Το βίντεο που κυκλοφόρησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου - Μοίρασαν δωρεάν γεύματα

Συγκίνηση προκάλεσε η κίνηση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου να μοιράσουν γεύματα αγάπης και συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor κάνει μια τέτοια κίνηση ανθρωπιάς.

Πέρσι λίγο πριν τα Χριστούγεννα στη γωνία της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, με τον πεζόδρομο της οδού Έβρου μαζί με την αδερφή του είχαν μοιράσει φαγητό σε ανθρώπους που αντιμετώπιζαν δυσκολίες ή είχαν κατάκοιτους συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν - δείτε τις φωτογραφίες.

Ο κόσμος που περίμενε για μια μερίδα φαγητό ήταν πολύς με την ουρά να ανανεώνεται συνέχεια, γεγονός που αποδεικνύει και το βίντεο που δημοσίευσε ο Σπύρος Μαρτίκας στα insta stories του και το παρουσιάζει το Youweekly.gr.

Το βίντεο του Σπύρου Μαρτίκα να μοιράζει φαγητό με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο φαρμακοποιός είναι ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν την κοινωνία μας και θέλει με τον όποιον τρόπο μπορεί να βοηθάει τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη.

Δείτε επίσης: Με μαρμάρινα πατώματα και πάγκους! Βίντεο από το ανακαινισμένο σπίτι του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στον Πειραια


Μπείτε στο προφίλ του Youweekly.gr στο Instagram για να δείτε και άλλες αναρτήσεις των celebrities, να κάνετε likes και σχόλια.