Πατέρας για πρώτη φορά πολύ γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής - Έγκυος η σύντροφός του ένα χρόνο μετά τον γάμο τους

Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πατέρας για πρώτη φορά πολύ γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής - Έγκυος η σύντροφός του ένα χρόνο μετά τον γάμο τους

Ευχάριστα είναι τα νέα στην εγχώρια showbiz τις τελευταίες ημέρες. Από τη μία γεννητούρια (δείτε εδώ ποια διάσημη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το αγοράκι της) και από την άλλη εγκυμοσύνες! Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, έγινε γνωστό πως η σύζυγος πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή είναι έγκυος και περιμένει και εκείνη το πρώτο της παιδί.

Ο λόγος για την Χριστίνα Καπογιάννη, η οποία είναι σύντροφος του Πέτρου Μάνταλου, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια και παρόλο που κάποια στιγμή πέρασαν ένα διάστημα χωριστά, αποφάσισαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο και θέλησαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους μετά την επανασύνδεσή τους.


Η φωτογραφία της συζύγου του Πέτρου Μάνταλού με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ένα χρόνο πριν, τον Ιούνιο του 2023 συγκεκριμένα, έκαναν πολιτικό γάμο και το γιόρτασαν δίπλα στους συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να που λίγο καιρό μετά η ζωή τους έφερε το πιο μεγάλο δώρο. Σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Και οι δυο κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γενικότερα, ωστόσο τα ευχάριστα διέρρευσαν μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ στενή φίλη του ζευγαριού, με την μέλλουσα μαμά να ποζάρει μπροστά από φουσκωμένα μπαλόνια και αρκουδάκια με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό φλοράλ φόρεμα.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Σύντροφος Μάνταλου έγκυος

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Πέτρος Μάνταλο γεννήθηκε στην Κομοτηνή, στις 31 Αυγούστου 1991 και είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος για την ΑΕΚ και την εθνική Ελλάδας.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ξάνθης και σύντομα εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος στις μικτές της ΕΠΣ Ξάνθης, οδηγώντας την ομάδα των Νέων στον πανελλήνιο τίτλο στις 26 Απριλίου 2009 σκοράροντας δύο γκολ στον τελικό. Προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Ξάνθης το καλοκαίρι του 2009. Την περίοδο 2011-12 καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα του συλλόγου, ενώ την επόμενη έγινε βασικός, μετρώντας 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σε σύνολο 30 αγώνων.

Στις 23 Ιουλίου 2014, ανακοινώθηκε πως η ομάδα του και ο ίδιος ήρθαν σε συμφωνία με την AEK η οποία προέβλεπε πως την περίοδο 2013-14 θα παραμείνει στην Ξάνθη. Από το καλοκαίρι του 2014 ανήκει στο δυναμικό της AEK. Στις 19 Οκτωβρίου 2014 ο Μάνταλος συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ σε μία νίκη της AEK εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης. Στις 17 Μαΐου 2016, βοήθησε την ομάδα του να επιστρέψει στους τίτλους, κατακτώντας ο ίδιος τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, σκοράροντας στη νίκη της επί του Ολυμπιακού με 1-2, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (2015-16), στον οποίο αναδείχθηκε ο κορυφαίος της αναμέτρηση.

Παρά το γεγονός ότι μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια (Μάρτιος 2015 και Οκτώβριος 2017) υπέστη δύο σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατα, ο Πέτρος Μάνταλος δεν έπαψε να έχει ηγετικό ρόλο στην ΑΕΚ και με μόνιμη θέση στην Εθνική. Μετά τον τραυματισμό του στις 29/10/2017 στη Νέα Σμύρνη επέστρεψε μπαίνοντας ως αλλαγή στο 2-0 με τον Λεβαδειακό στις 22/4/2018, συνδυάζοντας την επιστροφή του με τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ. Στις 14 Ιουνίου 2021, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μάνταλος υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες των Νέων την περίοδο 2009-10 και των Ελπίδων μέχρι το 2012.

Τον Αύγουστο του 2014, ο τότε ομοσπονδιακός τεχνικός Κλαούντιο Ρανιέρι τον κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών εν όψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2016 και στις 7 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα εναντίον της Ρουμανίας, στον οποίο ξεκίνησε ως βασικός.

Στις 7 Ιουνίου του 2016 σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με την Αυστραλία που διεξήχθη στην Μελβούρνη και έληξε 1-2.

Πηγή: Βικιπαίδεια