Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Βασίλη στην αγκαλιά - Έχει μεγαλώσει πολύ

"Λιώνει" για εκείνον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρες της αγκαλιά με τους δύο γιους της. Θέλει να είναι συνεχώς δίπλα τους για να τους φροντίζει και να ακούει τις ανάγκες τους, δημιουργώντας μαζί τους αναμνήσεις που θα χαραχθούν για πάντα στη μνήμη τους, ενώ παράλληλα εκείνη τους χορταίνει όσο πιο πολύ μπορεί σε κάθε στάδιο που περνούν όσο μεγαλώνουν.

Μπορεί να κρύβει τα πρόσωπά τους στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο οι ακόλουθοί της ξετρελαίνονται κάθε φορά που η παρουσιάστρια ανεβάζει οποιαδήποτε φωτογραφία τους. Με τον πρωτότοκο, Βλάσση, δημοσίευσε τα περισσότερα στιγμιότυπα μέχρι τώρα, ωστόσο αρχίζει να δημοσιεύει όλο και περισσότερες στιγμές της με τον μικρό Βασίλη.

Δείτε επίσης: Ανησυχία με την τελευταία της φωτογραφία - «Έχουμε περάσει δύσκολα»

Η τρυφερή ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον μικρό γιο της

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, ανέβασε ένα story στο προφίλ της, δείχνοντας το μικρό ποδαράκι του, όσο τον κρατούσε στα χέρια της. Δεν χορταίνει να τον βλέπει και να παρατηρεί πόσο αλλάζει μέρα με τη μέρα, μαθαίνοντας καινούρια πράγματα.

Δείτε επίσης: Με μίνι φόρεμα γεμάτο στρας σε πάρτι στις Κάννες - Το πρώτο μακρινό ταξίδι μετά τη γέννηση του 2ου παιδιού της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μωρό

Πώς μοιάζει μία μέρα στη ζωή της

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον πρωτότοκο που έπαιζε με ένα παιχνίδι βέσπα μέσα στο σπίτι τους και λίγο αργότερα ακολούθησε και ένα δεύτερο story που έδειχνε πως πήρε τα παιδιά της και πήγε παραλία για μία γρήγορη βουτιά και λίγη χαλάρωση. Κάπως έτσι κυλούν οι μέρες της αυτό το διάστημα.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Aδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιος παιχνίδια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παραλία με τα παιδιά της

Μετά την παραλία, όμως, ακολούθησε και βόλτα στην παιδική χαρά, με την ίδια να έχει πάρει μαζί και τον σκύλο της και να δείχνει τα παιχνίδια με τον Βλάσση που είναι τα αγαπημένα της. «Η ζωή μου», γράφει, μάλιστα, χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκύλος παιδική χαρά