Γιώργος Λιάγκας: Με αθλητικά, τζιν και μια ομπρέλα στο χέρι - Η φωτογραφία σε ανεβασμένη διάθεση από το ταξίδι στο Λονδίνο με την Μαρία Αντωνά

Με το χαμόγελο στα χείλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στο Λονδίνο για να πραγματοποιήσει συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, στην οποία αποκαλύπτει τα πάντα για την προσωπική του ζωή και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νίκα, ωστόσο στο ταξίδι του αυτό δεν ήταν μόνος του ο παρουσιαστής.

Στο πλευρό του βρισκόταν η Μαρία Αντωνά, η οποία δεν παρέλειψε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από όσα έκαναν μαζί εκεί (δείτε εδώ). Ο ίδιος, ωστόσο, είχε επιλέξει να κρατήσει πιο χαμηλό προφίλ. Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, όμως, φαίνεται πως αναπόλησε τις στιγμές που πέρασαν μαζί και αποφάσισε να κάνει κι εκείνος μία ανάρτηση στο δικό του προφίλ.

Η φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα από το ταξίδι του με την Μαρία Αντωνά στο Λονδίνο

Ανέβασε, λοιπόν, μία φωτογραφία του όπου πόζαρε δίπλα σε έναν από τους κλασικούς τηλεφωνικούς θαλάμους της βρετανικής πρωτεύουσας, κρατώντας μία μεγάλη ομπρέλα στα χέρια του, καθώς βρέχει πολύ και συχνά στο Λονδίνο, ενώ φορούσε μπουφάν, τζιν και λευκά αθλητικά, σε μία πιο χαλαρή του εμφάνιση.

Δείτε επίσης για τον Γιώργο Λιάγκα & τη Μαρία Αντωνά: Το παραμυθένιο ξενοδοχείο που έμειναν στο Μεγανήσι - Κοστίζει 600 κάτι ευρώ τα 2 βράδια

Γιώργος Λιάγκας Λονδίνο

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως ο παρουσιαστής παρόλο που ταξίδεψε μαζί με την Μαρία Αντωνά στην Αγγλία, φαίνεται πως επέστρεψε μόνος του. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε κατά την επιστροφή του από το Λονδίνο και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr.

Προχωρούσε στους διαδρόμους χαλαρός, φορώντας σκούρο τζιν, μαύρο τοπ και δερμάτινο τζάκετ και ήταν ιδιαίτερα σκεπτικός. Δεν τον ενδιέφεραν τα φλας της κάμερας και συνέχιζε κανονικά τον δρόμο του προς την έξοδο, χωρίς να σταματήσει στιγή.

Γιώργος Λιάγκας αεροδρόμιο

Γιώργος Λιάγκας αεροδρόμιο