Φωτεινή Δάρρα: «Απόψε κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή...» - Ξέσπασε δημόσια για την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα

Η οργισμένη ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Λύτρας σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, με την κατηγορία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, να μετατρέπετε από κακούργημα σε πλημμέλημα (δείτε εδώ την νέα του εικόνα και τις πρώτες του δηλώσεις).

Πολλοί είναι εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν με την απόφαση αυτή και ανάμεσά τους η Φωτεινή Δάρρα, η οποία θέλησε να καταθέσει τις σκέψεις της για το γεγονός αυτό δημόσια, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα κείμενο με την άποψή της.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα για την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα

«Πλημμέλημα λέει ο άγριος ξυλοδαρμός. "Δεν ήταν" λέει "τα χτυπήματα τόσο δυνατά ώστε να προκαλέσουν βλάβη". Οπότε ελεύθερος ο δράστης. Απόψε κάντε το σταυρό σας, μην ανοίξει η όρεξη σε κανέναν νταή να καταφέρει χτυπήματα που θα προκαλέσουν ή όχι ανήκεστο βλάβη σε κάποια άτυχη γυναίκα...», έγραψε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας τον φόβο πολλών γυναικών που μπορεί να κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή από τους συντρόφους τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η σύζυγός του είναι εκείνη που ζήτησε την αποφυλάκισή του με όρους, για χάρη του παιδιού της - δείτε εδώ το υπόμνημά της.

Φωτεινή Δάρρα ξέσπασμα για αποφυλάκιση Απόστολου Λύτρα
Instagram / Φωτεινή Δάρρα

Ο ποινικολόγος, μάλιστα, μετά την είδηση της αποφυλάκισής του, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Με το υπ’ αριθμ. 2931/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο Απόστολος Λύτρας αποφυλακίζεται και η κατηγορία μετατρέπεται από το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, στο πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Του βουλεύματος, προηγήθηκε όμοια Εισαγγελική πρόταση.

Η στάση του Απόστολου Λύτρα, απέναντι στο τραγικό περιστατικό που σημάδεψε την ζωή του και της οικογένειάς του, παραμένει αδιασάλευτη: Ζητεί, ξανά, συγγνώμη από τη σύζυγό του και δηλώνει πως θα κάνει ό’τι είναι απαραίτητο, για τη ψυχική και συναισθηματική προστασία των τέκνων του.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ».

Απόστολος Λύτρας αποφυλάκιση ανακοίνωση