Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι τραγικό! Σου έρχεται κατραπακιά...» - Η εξομολόγηση για την καταστροφή του πατρικού σπιτιού της από την φωτιά

Η δήλωση για την προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι τραγικό! Σου έρχεται κατραπακιά...» - Η εξομολόγηση για την καταστροφή του πατρικού σπιτιού της από την φωτιά

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95.1, με αφορμή την μουσική της παρουσίαση στην 88η ΔΕΘ. Η τραγουδίστρια, πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενώ έκανε και μία αναφορά στην απώλεια του πατρικού της σπιτιού.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, είχε σπίτι στου Βαρνάβα και η ίδια περνούσε εκεί πολύ χρόνο. Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, το κατέστρεψε και αυτό, αφήνοντας πίσω μόνο στάχτες - δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση του ηθοποιού.

Οι δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για την πυρκαγιά στο πατρικό της σπίτι

«Δεν ξέρω, δεν έχω εισπράξει να υπάρχει τόσο πολύ μεγάλος ανταγωνισμός (ανάμεσα στις γυναίκες στον χώρο του τραγουδιού). Η αλήθεια είναι πως στην αρχή με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, επειδή την θαύμαζα και την θαυμάζω πάρα πολύ και υπήρξε μια τραγουδίστρια που με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, φοβόμουν μήπως είμαι μαζεμένη και δεν μπορώ να εκφραστώ.

Αλλά τρόπος όμως που με αντιμετώπισε και ο σεβασμός της απέναντι στη δική μου διαφορετικότητα και και στη δική μου προσωπικότητα έφερε μια λύση που τελικά η μία δίνει στην άλλη και δεν παίρνει ποτέ. Δεν νομίζω ότι είναι άνθρωπος που δίνει συμβουλές η Ελευθερία, είναι ένα πολύ ελεύθερο πνεύμα. Νομίζω ότι η συμπεριφορά της και ο τρόπος που υπάρχει στη ζωή, όπως είχα τη χαρά να έχω και γονείς αντίστοιχους, σου δίνουν μια κατεύθυνση», είπε αρχικά.

«Είχα περάσει κούραση για πολύ μεγάλο καιρό, έκανα πολύ μεγάλες διακοπές και δίνω χρόνο στον εαυτό μου να δω τι θέλω να κάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε τηλεοπτικά στη θέση του κριτή πάλι. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ καλά, είμαι ευτυχισμένη, περνάω όμορφα. Δεν αισθάνομαι ούτε άνετα ούτε τίποτα που ασχολείστε με την προσωπική μου ζωή. Είναι η προσωπική μου ζωή και κατανοώ ότι αυτό το πράγμα δεν μπορεί να μείνει στον κλειστό μας οικογενειακό κύκλο λόγω της δουλειάς μου, αλλά εντάξει, μια χαρά, όλα καλά», ανέφερε έπειτα για την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Νίκος Συρίγος: Παπαράτσι τους τσάκωσαν σε παραλία της Μυκόνου - Εντυπωσίασε το μαύρο μπικίνι της τραγουδίστριας

«Γενικώς αυτή την περίοδο, με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν, η αλήθεια είναι πως ταράζεσαι - γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τόσοι άνθρωποι που βρίσκονται στο δρόμο είτε πνίγονται είτε οτιδήποτε άλλο. Είναι τραγικό. Ναι, ήταν κάτι δικό μου και υπήρχαν οι αναμνήσεις και η ζωή μας, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλως είναι κάτι που με επηρέαζε και θα συνεχίσει να με επηρεάζει. Ε, είναι κάτι το οποίο σου έρχεται κατραπακιά. Λες "δεν μπορεί, δεν υπάρχει"», δήλωσε στο τέλος για την πρόσφατη καταστροφή του σπιτιού της.