Κέιτ Μος: Στο νοσοκομείο η αδελφή του μοντέλου από υπερβολική δόση Ozempic

"Οι ποσότητα που έπαιρνα ήταν για έναν άνθρωπο 100 κιλών"

Ελένη Μπορμπόλη
Collage: Instagram / Lottie Moss
Collage: Instagram / Lottie Moss

Μια σοκαριστική αποκάλυψη πραγματοποίησε η 26χρονη ετεροθαλής αδελφή της Κέιτ Μος, Λότι. Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα μίλησε για την εμπειρία της με το Ozempic, το ενέσιμο φάρμακο για τους διαβητικούς που τον τελευταίο χρόνο έχει παρατηρηθεί πως μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Υπενθυμίζουμε ότι αμέτρητες διασημότητες του εξωτερικού όπως είναι η διάσημη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ και ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, Έλον Μασκ, έχουν παραδεχτεί πως χρησιμοποίησαν το Ozempic για να αδυνατίσουν και κάπως έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη φρενίτιδα που τους τελευταίους μήνες έχει επεκταθεί και στην Ελλάδα.

Πλέον, χιλιάδες άνθρωποι και στη χώρα μας έχουν λάβει το συγκεκριμένο φάρμακο με σκοπό να αδυνατίσουν, με αποτέλεσμα αφενός να δημιουργείται έλλειψη, αφετέρου να έχουν παρατηρηθεί τρομακτικές παρενέργειες σε ορισμένους ασθενείς.

Η τρομακτική εμπειρία της αδελφής της Κέιτ Μος με το Ozempic

Όπως αποκάλυψε η Λότι Μος, η υπερβολικά μεγάλη δόση Ozempic που της συνταγογραφήθηκε είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να πάθει επιληπτική κρίση και να χρειαστεί να μεταφερθεί στα Επείγοντα.

«Πριν από μερικούς μήνες, δεν ένιωθα χαρούμενη για το βάρος μου, είχα μια φίλη και μπορούσε να μου το πάρει. Ήταν κάτω από το τραπέζι, από έναν γιατρό, αλλά δεν ήταν σαν να πηγαίνεις στο ιατρείο και να σου το συνταγογραφεί, σου μετράει την αρτηριακή πίεση και κάνεις εξετάσεις, κάτι που χρειάζεσαι όταν πας σε κάτι σαν το Ozempic. Το φάρμακο αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για απώλεια βάρους από άτομα που δεν είναι πολύ υπέρβαρα», εξομολογήθηκε η 26χρονη.

Μάλιστα, η Λότι Μος ανέφερε ότι δεν μπορούσε να πιει νερό ή να φάει χωρίς να γίνει χειρότερα και το σφίξιμο σε πρόσωπο και χέρια ήταν ένα από τα πιο «τρομακτικά» πράγματα που έχει περάσει ποτέ.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι η δόση που έπαιρνα κανονικά θα έπρεπε να δοθεί σε κάποιον που ζύγιζε τουλάχιστον 100 κιλά, ενώ εγώ ήμουν μόλις 50...», κατέληξε η ίδια.

Δείτε το βίντεο: