Ο Willem Dafoe στην Ελλάδα: Ο λόγος που επισκέφτηκε τη χώρα μας και η συνάντηση με εγκυμονούσα της showbiz

Διακριτικός και ευγενικός στις συναναστροφές του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην Ελλάδα βρέθηκε τους τελευταίους μήνες ο Willem Dafoe. O αστέρας του Hollywood επισκέφτηκε τόσο την Κέρκυρα, όσο και την Αθήνα και μάλιστα δεν βρέθηκε στη χώρα μας για λόγους αναψυχής, όπως άλλοι συνάδελφοί του.

Ο Willem Dafoe έχει δείξει την αγάπη του για την Ελλάδα, έχει παίξει σε δύο ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου και ξεχώρισε με την παρουσία του στα πρόσφατα ελληνικά «Όσκαρ», όπου πήρε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την συμμετοχή του στο Inside του Βασίλη Κατσούπη. Αυτή τη φορά ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στα γυρίσματα μίας νέας ταινίας, στην οποία συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί και σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Τομ Κρουζ: Στην Ελλάδα ο σταρ του Χόλυγουντ - Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο με ιδιωτικό τζετ

Όπως μας μεταφέρουν αξιόπιστες πηγές, παρά την αυστηρή σύσταση της παραγωγής να μην μαθευτεί τίποτα σχετικά με τους λόγους που βρισκόταν στην Ελλάδα ο Willem Dafoe, εκείνος δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τους ντόπιους και μάλιστα ήταν αρκετά φιλικός με όσους τον αναγνώριζαν και ήθελαν να του μιλήσουν.

Η φωτογραφία του Willem Dafoe με εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz

Ανάμεσα σε εκείνους που τον συνάντησαν ήταν και η εγκυμονούσα hair expert, Σοφία Νομικού, η οποία ανέβασε ένα στιγμιότυπο μαζί του και δεν έκρυψε τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του. Όπως σημειώνει, συνάντησε τον Willem Dafoe λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της, μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία που της είχαν πει οι γιατροί

«Ακόμα δεν το πιστεύω ότι έγινε αυτό! Μόλις λίγες μέρες αφού συνειδητοποίησα ότι ο Willem Dafoe ήταν στην Κέρκυρα, τον τράκαρα τυχαία (ή μήπως το σύμπαν άκουσε την επιθυμία μου;) στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου στην Αθήνα! Έγκυος και μαγεμένη, αλλά κατάφερα να κρατήσω την ψυχραιμία μου (κάπως!). Είχα την ευκαιρία, να συναντήσω έναν θρύλο από τις αγαπημένες μου ταινίες της Marvel! Και σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια περίοδο I manifested “προκάλεσα” και την ημερομηνία γέννησης της κόρης μου, μια εβδομάδα πριν την επίσημη ημερομηνία!», αναφέρει στην ανάρτησή της η Σοφία Νομικού.

https://www.instagram.com/p/C_0aHTYMxqK/