Νέα αρχή για τη Μαρία Ηλιάκη - Η ανακοίνωση στο Instagram

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Ηλιάκη
Instagram / Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη, τα τελευταία χρόνια, έχει πάρει την απόφαση να μείνει μακριά από την τηλεόραση, ωστόσο δεν έχει χάσει την επαφή με το κοινό της, καθώς είναι πολύ ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, όμως, προχώρησε σε μία ανακοίνωση μέσα από το προφίλ της. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Πιο συγκεκριμένα, ξεκινάει το ραδιόφωνο και, μάλιστα, σε καθημερινή βάση.

Η ανακοίνωση για το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίας Ηλιάκη

«Έρχονται… Καθημερινά, από την Δευτέρα 16/9, 18:00-20:00, «ντράιβ τάιμ», με την Μαρία Ηλιάκη & τον Δημήτρη Σαράντο!», γράφει η ανακοίνωση και κάτω από την ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει ο σύζυγος της δημοσιογράφου, Στέλιος Μανουσάκης, για το νέο της ξεκίνημα.

Δείτε επίσης: «Δε θέλω να μπω σε ανάλυση και να συγχυστώ...» - Η αποκάλυψη για τη διατάραξη της σχέσης της με τον Μανουσάκη μετά τη γέννηση της κόρης τους


«Ναιιιιιιιι», έγραψε χαρακτηριστικά και, φυσικά, ακολούθησαν ευχές και από παλιούς συνεργάτες της, αλλά και ανθρώπους που την ακολουθούν και την θαυμάζουν.

σχόλιο Μανουσάκη για επαγγελματικό ξεκίνημα Ηλιάκη

Εντωμεταξύ, όσο προσπαθεί να ισορροπήσει τον ρόλο της ραδιοφωνικής παραγωγού με τον ρόλο της μητέρας, σπίτι της καλείται να αντιμετωπίσει το εξής: «Δεν σας έχω πει τον πόνο μου. Αυτό που ζούμε αυτές τις ημέρες είναι... Το Κατερινάκι αποφάσισε ότι δεν θέλει να κοιμάται πια στην κούνια της. Εντάξει, λογικό, έχει πάει τρία και, είναι και ψηλή και θέλει να της πάρουμε καινούργιο κρεβάτι. Αυτό το αποφάσισε έτσι ξαφνικά, μας το ανακοίνωσε με ένα πολύ ωραίο έτσι τρόπο και δημοκρατικό. Δεν κοιμάται στο κρεβάτι της, αρνείται, κοιμάται στο πάτωμα. Ναι, κοιμάται στο πάτωμα το παιδί μου, στρωματσάδα και εγώ ψάχνω κρεβάτι η δόλια μάνα. Έχω καταλήξει...Έχει και αυτή άποψη. "Παιδί σου είναι" θα μου πεις "δεν θα ΄χε;". Θα 'χε και ζούμε αυτό τώρα το δράμα, το δράμα του κρεβατιού και πάτωμα», αποκάλυψε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη