Φώτης Μεταξόπουλος: «Η Αλίκη έκανε περίεργες ενέσεις με κύτταρα ζώων που τελικά...»

Τι υποστήριξε ο χορογράφος

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Φώτης Μεταξόπουλος, μέσα από συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό Λοιπόν. Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, καθώς και για την στάση ζωής που είχε η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, με την οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές.

«Η Αλίκη δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της 70 ετών. Δεν ήθελε να γεράσει και έκανε περίεργες ενέσεις με κύτταρα ζώων που τελικά τις έκαναν κακό. Η Αλίκη ζούσε για τη ζωή», είπε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Επιπλέον, ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν θέλησε να πάει να την δει στο νοσοκομείο γιατί ήθελε να μείνει με την εικόνα που είχε στο μυαλό του για εκείνη.

Πράγματι, πολλές φορές, πριν και μετά τον θάνατό της, είχε ακουστεί πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε ενέσιμες θεραπείες στην Ελβετία από κύτταρα βοοειδών, που όμως βρίσκονταν σε πειραματικό στάδιο, προκειμένου να διατηρήσει την νεανική της εμφάνιση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε και η φήμη αυτή πλέον θεωρείται από τους περισσότερους ως αστικός μύθος.

Η ίδια η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει σε συνεντεύξεις της ότι πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της, ακολουθώντας αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και αποφεύγοντας το κρέας, τα γλυκά και το αλκοόλ. Επιπλέον, η ηθοποιός γυμναζόταν τακτικά και χρησιμοποιούσε ελαιόλαδο για να διατηρεί το δέρμα και τα κατάξανθα μαλλιά της λαμπερά.

Δείτε επίσης: «Θεός σχωρέστην, αλλά πω πω...» - Σοκαριστική αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μετά τον θάνατό της

Το «μυστικό» της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για το μυστικό που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάλη, ώστε να μυρίζει πάντα υπέροχα.

«Φορούσε το ίδιο άρωμα αλλά το λέει στην ταινία "Χτυποκάρδια στο θρανίο". Εκεί που της λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου "τι ωραία που μυρίζετε", εκείνη του απαντά: «Ναι, είναι το τάδε». Ας μην πω τώρα τη μάρκα για να μην κάνω διαφήμιση. Αυτό (το άρωμα) το φορούσε μέχρι το τέλος. Ήταν ταυτισμένη η μυρωδιά μαζί της», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Όταν μιλούσε, μοσχομύριζε το στόμα της. Μου έλεγε ότι το άρωμα πρέπει να το βάζουμε όχι μόνο πίσω από τα αυτιά, αλλά στη μύτη και τα ρουθούνια. Και όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα. Πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο: