Σιμώνη Χριστοδούλου – Η σύζυγός του Αντρέα Γεωργίου λέει πως θα θυμάται για πάντα αυτό το καλοκαίρι, μετά τον γάμο τους

Απολαμβάνουν αυτές τις μέρες στην παραλία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Πέρασαν 11 μέρες από τότε που ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Σε αυτό το διάστημα το νιόπαντρο ζευγάρι απείχε γενικώς από τα social media, με τον δημιουργό της Famagusta να επιστρέφει μόνο για να απαντήσει στις αντιδράσεις γύρω από τη σειρά και να ανακοινώσει το τέλος των γυρισμάτων.

Σε ένα break από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η makeup artist και σύζυγος του Αντρέα Γεωργίου έδειξε πώς περνούν αυτές τις μέρες και τόνισε πως αυτό το καλοκαίρι θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Δείτε επίσης: Αντρέας Γεωργίου – Το μήνυμά του στον Ερντογάν μετά το «μπλόκο» της Τουρκίας στη σειρά Famagusta στο Netflix

Οι νέες φωτογραφίες της Σιμώνης Χριστοδούλου

Η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε ένα άλμπουμ με ασπρόμαυρες φωτογραφίες αγκαλιά με τον Αντρέα Γεωργίου. «Ένα καλοκαίρι που θα θυμάμαι για πάντα», σημείωσε στην ανάρτησή της, καθώς πέρα απ' όλα τα υπόλοιπα, ήταν και εκείνο που ένωσαν τις ζωές τους, στην Αγία Νάπα της Κύπρου, στην εκκλησία του Αγίου Επιφανίου.

Κουμπάροι ήταν ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, στενοί φίλοι και συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και η στιλίστρια Άντρια Παχίτη.

Μετά από το ιερό μυστήριο του γάμου, ακολούθησε μεγάλο γλέντι και εκεί, όπως είχε γίνει γνωστό, τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Εκεί μάλιστα, όπως βλέπουμε και σε στόρι που ανέβηκαν από την ξέφρενη βραδιά, ο Ανδρέας Γεωργίου χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, με το τραγούδι “Αθήνα μου”, του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πολλοί διάσημοι συνεργάτες του γαμπρού από τον χώρο του θεάματος παρευρέθηκαν στην τελετή και στο μεγάλο πάρτι που ακολούθησε, όπως ο Χρήστος Λούλης, η Κοραλία Καράντη και η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Ωστόσο, στον πολυσυζητημένο γάμο εντύπωση έκανε και μια ξένη ηθοποιός, η οποία ταξίδεψε από τις ΗΠΑ μέχρι την Κύπρο για να τιμήσει το νεόνυμφο ζευγάρι με την παρουσία της (δείτε εδώ ποια ήταν η χολιγουντιανή σταρ που παρευρέθηκε στον γάμο).