Άννα Βίσση: Βόλτες στην Νέα Υόρκη με την Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της - Η οικογενειακή τους φωτογραφία

Δείτε την εικόνα που ανέβασαν στο Instagram

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη αποφάσισε να κάνει η Άννα Βίσση, προκειμένου να επισκεφθεί την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τα δυο της εγγόνια, τον Νικόλα και τον Νέστορα. Η επίσκεψη έγινε λίγες μόνο ημέρες μετά τα γενέθλια του πρώην συζύγου της διάσημης τραγουδίστριας, Νίκου Καρβέλα, με τον οποιο διατηρούν άριστες σχέσεις (δείτε πώς του ευχήθηκε η Άννα Βίσση εδώ).

Αυτή η συνάντηση έφερε την οικογένεια πιο κοντά, με την Άννα Βίσση να δείχνει πόσο σημαντική είναι για εκείνη η σχέση με την κόρη της και τα εγγόνια της. Πρόκειται για στιγμές που αποτελούν ανεκτίμητο θησαυρό για την Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία εκμεταλλεύτηκε την πρώτη ευκαιρία να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, ακόμα και μετά την πρόσφατη επιστροφή της Σοφίας στην Ελλάδα για διακοπές.

Η σχέση ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Σοφία Καρβέλα είναι γνωστή για την αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση. Η Σοφία, που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, υποδέχθηκε τη μητέρα της με ενθουσιασμό, καθοδηγώντας την σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της πόλης.

Σε μια από τις κοινές εξόδους τους, μάλιστα, ακολούθησε και ο Νίκος με τον Νέστορα. Η κοινή εμφάνιση έγινεσε ένα από τα μεγαλύτερα fashion events της αμερικανικής μητρόπολης. Φυσικά, η οικογένεια απαθανάτησε την στιγμή, με την Άννα Βίση να μοιράζεται την όμορφη εικόνα στο Instagram.

Δείτε την φωτογραφία:

vissi
Instagram

Υπενθυμίζουμε ότι μητέρα και κόρη είχαν επισκεφτεί μαζί και την Κύπρο, όπου έδωσε συναυλία η Άννα Βίσση και για πρώτη φορά ανέβασε τα εγγόνια της στη σκηνή (δείτε εδώ).

Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει τη χαρακτηριστική αδυναμία που τους έχει, καθώς είναι τα παιδιά του παιδιού της και έχουν τα ονόματα δύο αγαπημένων της ανθρώπων (του πρώην συζύγου της και του πατέρα της). Γι' αυτό και δεν χορταίνει στιγμές μαζί τους, τις οποίες γεμίζει με διάφορα παιχνίδια και όμορφες δραστηριότητες. Χαρακτηριστικό είναι πως πρόσφατα η Άννα Βίσση άφησε τον μικρό Νίκο να την κουρέψει και σύμφωνα με τη Σοφία Καρβέλα δεν τα πήγε και άσχημα.