Κούλλης Νικολάου: «Δεν είχα λεφτά όταν ήρθαν τα παιδιά μου, χρωστούσα» - Πώς γνωρίστηκε με τη γυναίκα του

«Ντράπηκα όταν είδα το πάθος στα μάτια της»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κούλλης Νικολάου: «Δεν είχα λεφτά όταν ήρθαν τα παιδιά μου, χρωστούσα» - Πώς γνωρίστηκε με τη γυναίκα του

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν ο Κούλλης Νικολάου. Μέσα σε όλα, ο επιτυχημένος ηθοποιός και παραγωγός αναφέρθηκε στις σειρές που έχει δημιουργήσει μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, καθώς και στη γνωριμία με τη σύζυγό του, Κλαίρη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νεκτάριο και την Ελένη.

«Πόσο ευλογημένοι μπορεί να είμαστε; Ήρθαμε το 2013 εδώ με το Μπρούσκο, κάναμε τέσσερα χρόνια, μετά κάναμε στον Alpha το Τατουάζ... Δεν ήταν σειρές που απλά πέρασαν, μπήκαν στις καρδιές του ελληνισμού παγκοσμίως. Έχουμε φίλους παντού στο εξωτερικό μέσα από αυτή τη δουλειά», δήλωσε ο Κούλλης Νικολάου σχετικά με τις επιτυχημένες σειρές του.

Δείτε επίσης: Συγκινήθηκε ο Κούλλης Νικολάου μιλώντας για τη μητέρα του: «Είναι μια ηρωίδα, δούλευε από τα 10 της χρόνια»

Η πρώτη γνωριμία του Κούλλη Νικολάου με τη γυναίκα του

Όσον αφορά τις οικονομικές του περιπέτειες, ο Κούλλης Νικολάου σημείωσε: «Μετά τα 40 ηρέμησα. Κάθε δεκαετία έκρυβε μικρές ή τεράστιες χαρές. Δεν είναι μόνο τα λεφτά και να είσαι καλά οικονομικά. Στα 32 μου γνώρισα την Κλαίρη, που είναι ο έρωτας της ζωής μου. Στα 36 μου ήρθε ο Νεκτάριος. Δεν είχα λεφτά όταν ήρθαν τα παιδιά μου. Δεν πεινούσα, αλλά χρωστούσα».

«Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε με μεταφυσικό τρόπο. Ήρθε να δει παράσταση που έπαιζε η θεία της, με είδε και είπε “Αυτό το κελεπούρι το θέλω”», σημείωσε με χιούμορ ο Κούλλης Νικολάου για να συμπληρώσει: «Αν της μιλήσεις τώρα, θα σου πει ότι με έβλεπε στην τηλεόραση και με γούσταρε όταν ήταν στο Λύκειο, γιατί έχουμε 12 χρόνια διαφορά ηλικίας. Όταν γνωριστήκαμε ήμουν 32, ήταν 20. Ντράπηκα όταν με κοίταξε στα μάτια και είδα το πάθος και τη φλόγα, που για μένα ήταν όνειρο. Ήταν ό,τι πιο όμορφο είδα ποτέ στη ζωή μου, δεν περιγράφεται»