Μάρτζυ Λαζάρου: «Νιώθω ότι δεν υπάρχει ωριμότητα σε αυτόν τον άνθρωπο» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μετά τα όσα είπε για τον γάμο της πρώην του, Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μάρτζυ Λαζάρου: «Νιώθω ότι δεν υπάρχει ωριμότητα σε αυτόν τον άνθρωπο» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε μέσα από ένα βίντεο στο Youtube τον γάμο της πρώην συντρόφου του, Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη στα Χανιά. Απορία του μετά από όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους ήταν γιατί δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε στη συνέχεια στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, με την Μάρτζυ Λαζάρου να ενοχλείται από την συμπεριφορά του πρώην παίκτη του Survivor, καθώς θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο δείχνει ανωριμότητα και ασέβεια.

Τα αιχμηρά σχόλια της Μάρτζυ Λαζάρου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Εγώ θέλω να πω την άποψή μου. Εγώ θεωρώ ότι ήταν άκομψο από πλευράς του. Δεν είχε κανένα λόγο να το τραβήξει τόσο πολύ. Συγγνώμη, κάθεσαι και λες "αυτή η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη, έχουμε πένθος;". Υποτίθεται με αυτό τον άνθρωπο έχεις περάσει και έξι χρόνια. Το σχόλιό του θα κρίνω. Θες να κάνεις το σχόλιό σου; Κάν’το ωραίο για να φαίνεται ότι σέβεσαι αυτόν τον άνθρωπο που έχεις περάσει μαζί του έξι χρόνια.

Θεωρώ ότι ο Βασάλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Νιώθω ότι δεν υπάρχει ωριμότητα σε αυτόν τον άνθρωπο σοβαρή. Νιώθω ότι όλα είναι παιδικά, δεν βρίσκω ότι υπάρχει κακία. Απορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος γιατί δεν καλέστηκε στον γάμο; Πρέπει να υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Το ότι υπάρχει μία φιλική επαφή, δεν σημαίνει ότι όλα τα βάζουμε στον βωμό των κλικς και των views», είπε χαρακτηριστικά.