Δημήτρης Μοθωναίος – Αυτή η ηθοποιός ήταν ο νεανικός του έρωτας: «Μας είχαν αφήσει στο καμαρίνι με κάτι κεριά...»

Έπαιξε μαζί της στην πρώτη του παράσταση και τώρα στην Παραλία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Μοθωναίος – Αυτή η ηθοποιός ήταν ο νεανικός του έρωτας: «Μας είχαν αφήσει στο καμαρίνι με κάτι κεριά...»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο πρωταγωνιστής της σειράς της ΕΡΤ, «Η Παραλία», μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για όμορφες ιστορίες εφ' όλης της ύλης και τους αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον παιδικό του έρωτα.

Η μοίρα έφερε τον Δημήτρη Μοθωναίο να παίζει μαζί της στην πρώτη του παράσταση, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκαν και στην Παραλία, όπου μοιράστηκαν μία ερωτική σκηνή.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μοθωναίου για τον νεανικό του έρωτα

«Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι πρωθιέρεια αδιανόητου ταλέντου και ένας νεανικός έρωτας για μένα. Ήμασταν μαζί στην πρώτη παράσταση που έπαιξα στο θέατρο πριν από 17 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μοθωναίος.

«Ήμασταν στην παράσταση της πειραματικής σκηνής, “Ο Ηλίθιος” του Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού. Δεν είχαμε λόγο να είμαστε στο ίδιο σημείο, αλλά μας είχαν αφήσει μόνο εμάς τους δύο πάνω σε ένα καμαρίνι το οποίο έπρεπε να είναι σκοτεινό με χαμηλό φωτισμό από κάτι κεριά, γιατί τα παράθυρά του ήταν το πίσω μέρος του σκηνικού», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μοθωναίος για να περιγράψει στη συνέχεια μία σκηνή μυσταγωγίας: «Ξαφνικά εγώ έβλεπα τη Μαρία να προετοιμάζεται, άνοιγε και μία κρέμα και την άπλωνε στα χέρια της και την έβλεπα μέσα από τον καθρέφτη».

«Έλεγα "Τι είναι τώρα αυτό που συμβαίνει"; Να έχεις την ευκαιρία, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σεξουαλικότητας, να παίζεις στην παράσταση με αυτό το πλάσμα και να το αγγίζεις, είναι φοβερό. Της το έχω πει πολλές φορές», κατέληξε ο Δημήτρης Μοθωναίος για τη Μαρία Ναυπλιώτου.