Αποφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας: Στο πλευρό του η πρώην σύζυγός του και οι κόρες του - Φανερά αδυνατισμένος και αλλαγμένος

Οι πρώτες του δηλώσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αποφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας: Στο πλευρό του η πρώην σύζυγός του και οι κόρες του - Φανερά αδυνατισμένος και αλλαγμένος

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου σήμερα και λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως η πρόταση για την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα έγινε δεκτή, ο ποινικολόγος βγήκε από τις φυλακές Κορίνθου με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους να μαζεύονται γύρω του.

Δεν έχασε την ψυχραιμία του, ωστόσο, μπροστά στα φλας, ενώ δίπλα του βρισκόταν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες του. Αξίζει μάλιστα, να σημειωθεί πως, η εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική, καθώς πλέον έχει χάσει πολλά κιλά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα μετά την αποφυλάκισή του

«Θέλω να ευχαριστήσω τους δικηγόρους μου, την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου όλους οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δυσκολία», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα - «Ο ίδιος, αλλά και η οικογένειά του να ζήσουν...»

Νωρίτερα, είχε προχωρήσει στην εξής ανακοίνωση: «Με το υπ’ αριθμ. 2931/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο Απόστολος Λύτρας αποφυλακίζεται και η κατηγορία μετατρέπεται από το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, στο πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Του βουλεύματος, προηγήθηκε όμοια Εισαγγελική πρόταση.

Η στάση του Απόστολου Λύτρα, απέναντι στο τραγικό περιστατικό που σημάδεψε την ζωή του και της οικογένειάς του, παραμένει αδιασάλευτη: Ζητεί, ξανά, συγγνώμη από τη σύζυγό του και δηλώνει πως θα κάνει ό’τι είναι απαραίτητο, για τη ψυχική και συναισθηματική προστασία των τέκνων του.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ».

Απόστολος Λύτρας αποφυλάκιση ανακοίνωση