Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: «Λογικό επακόλουθο το διαζύγιο μετά την βλάσφημη...» - Οι δηλώσεις του ιερέα Ιωάννη Γεωργακόπουλου για τον χωρισμό τους

«Την ασέβειά τους αυτή πληρώνουν σήμερα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μεγάλο θέμα έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ο γάμος του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου, καθώς φαίνεται πως εννέα μήνες μετά τον γάμο τους, η σχέση τους περνάει κρίση. Το γεγονός πως ο ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες τους από εκείνη την ημέρα και τη έκανε unfollow στο Instagram, μάλιστα, "φούντωσε" τις φήμες αυτές.

Αποκορύφωμα είναι και η αποκάλυψη πως δεν μένουν εδώ και αρκετό καιρό κάτω από την ίδια στέγη (δείτε εδώ τι αναφέρει το ρεπορτάζ). Και ενώ, όλοι αναρωτιούνται τι έχει συμβεί, ο ιερέας Ιωάννης Γεωργακόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις στο ekklisiaonline.gr για τον χωρισμό του ζευγαριού, υποστηρίζοντας πως η συμπεριφορά της χορεύτριας στην εκκλησία την ώρα που αντάλλαζαν όρκους αιώνιας αγάπης, έδειξε ασέβεια και αυτή πληρώνεται με αυτό τον τρόπο.

Οι δηλώσεις του ιερέα Ιωάννη Γεωργακόπουλου για τον χωρισμό του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου

«O Γάμος προϋποθέτει ευλάβεια, ευσέβεια και πνευματικότητα. Όμως πάνω από όλα απαιτεί ΗΘΟΣ. Τον περασμένο Δεκέμβριο η κυρία Τοπαλίδου προχώρησε σε μια βλάσφημη πιρουέτα μπροστά στο Ιερό, μπροστά στον Ιερέα κατά τη διάρκεια της Τελέσεως του Ιερού Μυστηρίου του Γάμου της σαν να ήταν σε κάποιο καμπαρέ, μη σεβόμενη την ιερότητα του χώρου. Κανένας σεβασμός, καμία ευσέβεια. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κατάλαβαν τι σημαίνει πνευματική ένωση κάτω από τα δεσμά του Γάμου ενώπιον του Θεού και την ασέβειά τους αυτή πληρώνουν σήμερα. Λογικό επακόλουθο το διαζύγιο μετά την βλάσφημη πιρουέτα της στην Εκκλησία», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Έλενα Τοπαλίδου - Η πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την είδηση του χωρισμού από τον Νίκο Κουρή

Κουρής Τοπαλίδου χωρισμός

Για όσους δεν θυμούνται τι είχε συμβεί... Λίγο πριν λήξει το μυστήριο, ο ιερέας είπε την εξής φράση "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα", την οποία πολλές γυναίκες περιμένουν για να πατήσουν το πόδι του συντρόφου τους. Η σύζυγος του ηθοποιού, όμως, εκείνη την ώρα έκανε κάτι απρόσμενο. Σήκωσε το πόδι της προς τα πίσω κι έκανε μια πιρουέτα.

Η κίνησή της αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού στα πάνελ των πρωινών εκπομπών υπήρξε μεγάλη συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Στο Πρωινό, μάλιστα, έγινε λόγος περί ασέβειας.

«Είναι ασέβεια στον χώρο. Δεν είναι σε πίστα νυχτερινού κέντρου... Εκκλησία είναι. Θα μπορούσε να επιδείξει εγκράτεια στις επιθυμίες της και λίγο αργότερα θα κατέβαινε από αυτό το κατώφλι της εκκλησίας, θα πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο, όπως και το έκανε. Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα βρε παιδιά», είπε συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα.

«Έλα ρε συ τώρα. Πιστεύετε ότι είναι ασέβεια αυτό και δεν είναι άλλα που συμβαίνουν στους γάμους; Που λένε "θες να πούμε τις μισές ευχές, γιατί αλλάζει η χρέωση;". Δεν με δυσαρεστεί καθόλου αυτή η εικόνα. Αλήθεια το λέω. Εκείνη την ώρα της ήρθε να εκδηλώσει έτσι την χαρά της για ένα δευτερόλεπτο και επιμένω ότι δείχνουν σεβασμό», σχολίασε τότε ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι μέσα στο ναό, είναι λίγο βαρύ το σκηνικό...», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και η δημοσιογράφος δήλωσε ξανά: «Εκεί μέσα υπάρχουν εικόνες με τάματα ανθρώπων... και εκεί μπροστά βλέπουμε μία γυναίκα να κάνει χορευτικές φιγούρες. Δεν μου αρέσει αυτό. Μου χαλάει την αισθητική. Θεωρώ ότι είναι ασέβεια. Είναι θέμα αισθητικής, δεν έχουμε όλοι την ίδια αισθητική», με την Ελένη Βουλγαράκη να εκνευρίζεται από αυτά που άκουγε ζητώντας να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα.

Στο Happy Day, από την άλλη πλευρά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιμήθηκε την νύφη και έκανε με την σειρά της τη δική της φιγούρα, ενώ την μιμήθηκε και η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της στο MEGA.

Δείτε επίσης: Τον περνάει 2 χρόνια: Ποια είναι η σύζυγος του Νίκου Κουρή, Έλενα Τοπαλίδου - Η μάχη με την νευρική ανορεξία και η καταγωγή της

Τσιμτσιλή πιρουέτα Τοπαλίδου