Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αντίδρασή του όταν του ευχήθηκαν για τον γάμο του με τη Μαράια

Δείτε το βίντεο

Screenshot: Mykonos Live TV
Screenshot: Mykonos Live TV

Την σύντροφό του και μητέρα των τριών παιδιών του, Μαράια Ρίντλσπίγκερ, παντρεύτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Ο πολυτελής γάμος έγινε κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας, καθώς οι δυο τους επιθυμούσαν να αποφύγουν τους παπαράτσι (δείτε εικόνες από τον γάμο εδώ).

Το νιόπαντρο ζευγάρι στη συνέχεια παρέμεινε στην Ελλάδα, για τον μήνα του μέλιτος και πρόσφατα εθεάθησαν στην Μύκονο, περπατώντας στους δρόμους του νησιού και απολαμβάνοντας την ομορφιά του. Μαζί τους βρίσκονταν και οι γονείς της Μάιρα.

Όπως είναι γνωστό, το νησί είναι γεμάτο παπαράτσι και έτσι η αναπόφευκτη συνάντησή τους με τον Greek Freak δεν άργησε να έρθει. Οι δημοσιογράφοι ευχήθηκαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον γάμο του, ωστόσο ο ίδιος παρέμεινε αμίλητος και τους προσπέρασε χωρίς να πει κουβέντα. Είναι γνωστό πως ο superstar του NBA παραμένει πάντοτε ευγενικός στους παπαράτσι, ωστόσο προσπαθεί να τους αποφεύγει κατά την διάρκεια των διακοπών του, ιδίως όταν βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του, πράγμα απολύτως λογικό.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι ο γάμος έγινε σε μια υπέροχη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino στην Πύλο. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας είχε φροντίσει να έχει παντού προστασία για να μην μπορέσουν να εισβάλλουν παπαράτσι στο μυστήριο ή το γλέντι και ζήτησε και από τους καλεσμένους του να είναι διακριτικοί με τις αναρτήσεις τους, παρόλα αυτά, το τελευταίο 24ωρο έχουν έρθει διάφορα στιγμιότυπα στο φως της δημοσιότητας.

Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 200, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Λεμπρόν Τζέιμς αλλά και όλλη η ομάδα του στους Μιλγουόκι Μπακς, ο προπονητής και ο πρόεδρος. Μάλιστα, φαίνεται πως το παρόν έδωσε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα.

Όσον αφορά την τελετή, στην δεξίωση φέρεται πως σερβιρίστηκε κρασί με το όνομα της αγαπημένης του και μητέρας των παιδιών του Μαράιας. Σύμφωνα με την Espresso o Γιάννης έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μεσσηνιακό κρασί, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Το συνολικό κόστος διαμονής στο χλιδάτο θέρετρο της Πύλου, είναι περίπου στα 400.000 ευρώ, ενώ το μενού κοστίζει περίπου 250 ευρώ ανά άτομο με το συνολικό κόστος να αξίζει τις 100.000 ευρώ. Από την άλλη, ο στολισμός κοστίζει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα για τις τρεις ημέρες που το γιορτάζουν.