Σάντρα Βουτσά: «Θυμάμαι περιόδους που...» - Η απάντηση στις δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη για τα οικονομικά προβλήματα του Κώστα Βουτσά

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Άνθιμος Ανανιάδης παραχώρησε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη κατά την οποία μίλησε και για τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος ήταν πατριός του. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ηθοποιός, τονίζοντας πως η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του).

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης αυτής, η Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, εξηγώντας τι είχε συμβεί, δίνοντας την δική της απάντηση σχετικά με τα ζητήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Η απάντηση της Σάντρας Βουτσά μετά τις δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη

«Ο Άνθιμος αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου, όπως και ο πατέρας μου τον Άνθιμο. Ποιος επαγγελματίας δεν έχει περάσει τα πάνω του και τα κάτω του; Σε όλα τα επαγγέλματα και ειδικά στα καλλιτεχνικά, που είναι ίσως και ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην Ελλάδα. Εδώ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχει βγει δημόσια και έχει πει ότι ξεπούλησε τα πάντα για να μπορέσει να κάνει παραγωγές στο θέατρο», είπε αρχικά η ίδια.

«Δεν θυμάμαι ακριβώς μετά από τόσα χρόνια, αλλά αυτό που θυμάμαι συγκεκριμένα είναι ότι ο πατέρας μου πάντα πέρναγε περιόδους που πήγαιναν πολύ καλά οι παραστάσεις, γιατί τα περισσότερα χρόνια ήταν και θεατρικός παραγωγός. Θυμάμαι, λοιπόν, περιόδους που έσκιζε η παράσταση, ουρές ο κόσμος, γινόταν χαμός και θυμάμαι και περιόδους που δεν πήγαινε καλά η παράσταση. Απλά ο πατέρας μου είχε ένα πάρα πολύ καλό. Ήταν "καμικάζι" στο θέατρο. Όταν έβλεπε ότι η παράσταση δεν πηγαίνει καλά και του έλεγαν όλοι "μην ανησυχείτε κύριε Βουτσά, θα την κρατήσουμε και θα προσπαθήσουμε", έλεγε "όχι, όχι, αφού πέρασαν 20 μέρες και δεν πήγε η παράσταση, θα την κατεβάσουμε και θα ανεβάσουμε άλλη», επισήμανε στη συνέχεια.

«Τώρα που μιλάμε γι' αυτό το θέμα, οι καλλιτέχνες, οι ηθοποιοί και όλα τα επαγγέλματα που έχουν σχέση, οι σκηνοθέτες, οι ενδυματολόγοι, όλοι αυτοί, είναι οι πρώτοι που βάλλονται. Είναι ένας κλάδος που δεν προστατεύεται από την πολιτεία και πρέπει μόνοι τους να παλεύουν για τα αυτονόητα. Είναι κάτι που υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει νομίζω, δυστυχώς. Ο πατέρας μου είχε έμφυτα όλα αυτά τα NLP και το life coaching, το είχε μέσα του. Ήταν ένας άνθρωπος που έλεγε "ό,τι προβλήματα και να σου συμβαίνουν στη ζωή, πέρα από μία πολύ σοβαρή ασθένεια, όλα διορθώνονται και λύνονται, θα ξανάρθουν καινούρια". Δεν καθόταν να κλαίει τη μοίρα του», σημείωσε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Φρίκη στον τάφο του Κώστα Βουτσά - Βεβηλώθηκε και η οικογένεια του ξεσπά, «Αυτό είναι ιεροσυλία»