Δημήτρης Καμπουράκης κατά της Έλενας Ακρίτα: «Δεν έχουν μάθει έτσι αυτοί, για όλα φταίνει οι...»

«Για να δείτε τι τραβάγαμε όταν τους καλούσαμε τα χρόνια της παντοδυναμίας τους»

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Καλεσμένος βρέθηκε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην εκπομπή «Action Τώρα» σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, το πρωί. Ο δημοσιογράφος έκανε τα δικά του σχόλια για την πολιτική επικαιρότητα των ημερών, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για την επίθεση που εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα προς την Ελένη Καλογεροπούλου χθες βράδυ, στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού σταθμού Action24.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής Έλενα Ακρίτα άφησε αιχμές προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της συγκυβέρνησης με τους ΑΝ.ΕΛ., ενώ χαρακτήρισε την Ελένη Καλογεροπούλου ως "εμμονική" και "προκατειλημμένη" (δείτε εδώ την τεταμένη τους συζήτηση).

Τα σχόλια του Δημήτρη Καμπουράκη για την Έλενα Ακρίτα

«Για να καταλάβει η Ελένη τι τραβάγαμε 10 χρόνια εμείς που τους καλούσαμε τον καιρό της παντοδυναμίας τους στα τραπέζια και τι μας έλεγαν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης, με την Φώφη Γιωτάκη να συμφωνεί, προσθέτοντας: «Οι χαρακτηρισμοί και μόνο προς την καλή συνάδελφο από την κυρία Ακρίτα ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Πηγαίνεις σε μία συνέντευξη για να δεχθείς οποιαδήποτε ερώτηση και να απαντήσεις όπως εσύ πραγματικά θέλεις».

«Δεν έχουν μάθει έτσι, δεν έχουν μάθει έτσι! Για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι. Τώρα που οι "Κασσελακικοί" βρίσκονται σε κακή κατάσταση φταίνε οι δημοσιογράφοι, ακόμα και αυτοί που τους στήριξαν με σθένος, όπως η Ελένη, και καλά έκανε, γιατί αυτό πίστευε.

Οι άλλοι βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ που πέφτει, φταίμε εμείς. Τον Δούκα του λέγαμε ότι "βούλιαξε" η Αθήνα με τις βροχές ενώ έλεγε το αντίθετο, φταίνε οι δημοσιογράφοι που είναι έμμισθα όργανα του τάδε. Όταν βρεθεί από κάτω η Νέα Δημοκρατία, θα φταίνε οι δημοσιογράφοι που άλλαξαν στάση και είναι εναντίον τους», κατέληξε ο Δημήτρης Καμπουράκης, εμφανώς ενοχλημένος.

Δείτε το σχετικό βίντεο: