Άλλος άνθρωπος ο Λευτέρης Πανταζής – Ασκείται και κάνει δίαιτα για τα όμορφα πλάσματά του

Δείτε βίντεο από πρωινό περίπατο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής φαίνεται να έχει υιοθετήσει ο Λευτέρης Πανταζής το τελευταίο διάστημα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που συνεχίζει τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα, φαίνεται να έχει βάλει για τα καλά την υγιεινή διατροφή και την άσκηση στην καθημερινότητά του.

Αυτό μαρτυρούν τουλάχιστον τα βίντεο που ανεβάζει στο TikTok. Στο πιο πρόσφατο εξ αυτών, ο Λευτέρης Πανταζής ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε να περπατά για να είναι σε φόρμα και πως κάνει δίαιτα παράλληλα.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Πανταζής: Η γνωριμία με την κόρη του και το ισχαιμικό που του στέρησε τη φωνή του

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για τη δίαιτα και την άσκηση

«Καλημέρα, πρωινός περίπατος. Αρχίσαμε μετά τη δίαιτα σιγά σιγά να περπατάμε εδώ στη γειτονιά, τι ωραία. Θα είμαστε σε φόρμα για την Παρασκευή και το Σάββατο. Ευχαριστούμε για το Σάββατο που περάσαμε πολύ καλά. Μια καταπληκτική βραδιά, sold out βραδιά, με πολλά όμορφα πλάσματα και μέχρι το πρωί στις 6.30 ήταν ένα πάρτι καταπληκτικό», ακούγεται να λέει ο Λευτέρης Πανταζής στο βίντεο.

Αν και δεν αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση, αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, έχει δηλώσει πολλές φορές πως του επιβάλλει να κάνει δίαιτα και να προσέχει την υγεία του. «Έτρωγε συνέχεια γλυκά και του είπα αυστηρά “μην το συνεχίσεις γιατί δεν θα με πας στην εκκλησία”», ανέφερε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή της στο YOU, η νεαρή τραγουδίστρια τονίζοντας ωστόσο ότι το κάνει από αγάπη προς τον πατέρα της.

«Κάποια στιγμή, από την κούραση και από την αυπνία και που έτρεχα παντού, έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό, έχασα τη φωνή μου και στον δρόμο που πήγαινα στο νοσοκομείο έλεγα “Παναγία μου, πώς θα ζήσουν τα αδέρφια μου και οι φίλοι μου, τώρα που τους βοηθάω;”. Δεν σκέφτηκα ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ. Είμαι τρελός, δεν είμαι καλά», έχει δηλώσει για την υγεία του ο Λευτέρης Πανταζής.