Μάκης Βορίδης: Είναι μαζί 22 χρόνια αλλά τη βλέπουμε σπάνια - Οι τρυφερές αγκαλιές στους δρόμους της Αθήνας με την σύζυγό του

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μάκης Βορίδης έχει καταφέρει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλα αυτά, είναι γνωστό πως έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους. Πρώτη του σύζυγος ήταν η δικηγόρος και μετέπειτα πολιτικός Ζωή Ράπτη. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν, μάλιστα, ο Ευτύχιος Βορίδη. Λίγα χρόνια αργότερα, ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν πως έπρεπε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και έτσι πήραν διαζύγιο.

Το 2002, όμως, μία άλλη γυναίκα μπήκε στη ζωή του πολιτικού, την οποία ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τρία χρόνια αργότερα, το 2005. Ο λόγος για τη Δανάη Μιχελάκου, η οποία είναι παιδίατρος. Μαζί της έχει αποκτήσει και δύο παιδιά τα οποία λατρεύει, τον 17χρονο Τίτο και την 11χρονη Λέλα. Κουμπάρος στον γάμο του αυτή τη φορά ήταν ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Καρλ Λανγκ, ενώ στην τελετή και το γαμήλιο γλέντι παρέστη και αντιπροσωπεία του Εθνικού Μετώπου με επικεφαλής το Ζαν-Μαρί Λε Πεν.

Η σπάνια εμφάνιση του Μάκη Βορίδη με την σύζυγό του

Με την σύζυγός του, λοιπόν, είναι πλέον 22 χρόνια μαζί, ωστόσο οι δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, βέβαια, τους "τσάκωσε" πριν από μερικά 24ωρα μαζί, στο κέντρο της Αθήνας, να περπατούν χέρι χέρι και να αγκαλιάζονται με κάθε ευκαιρία.

Εκείνος ήταν ντυμένος στα μπλε, με γαλάζιο πουκάμισο και σκούρο παντελόνι, ενώ η καλή του φορούσε μαύρο μπλουζάκι και μία πράσινη πουά φούστα, την οποία συνδύασε με καφέ ψάθινα δίπατα πέδιλα. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαλαρή κοτσίδα και δεν φορούσε ίχνος μακιγιάζ.

Μάκης Βορίδης σύζυγος χέρι χέρι

Μάκης Βορίδης σύζυγος έξοδος

«Είχα πάει να πάρω τη µητέρα µου έπειτα από εφηµερία που είχα στο νοσοκοµείο, όταν έκανα ειδικότητα. Την περίµενα στο αυτοκίνητο. Όμως, καθώς την περίµενα, µου κέντρισε το ενδιαφέρον ο λόγος του Μάκη και γι’ αυτό βγήκα να δω ποιος είναι ο Βορίδης. Μόλις τον είδα, µαγεύτηκα, όχι µόνο από το περιεχόµενο του λόγου του. Ήταν και ο άνθρωπος που µου κέντρισε το ενδιαφέρον», είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της εκείνη για την γνωριμία τους.