Έλενα Τοπαλίδου: Η πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την είδηση του χωρισμού από τον Νίκο Κουρή

Το αινιγματικό story στο Instagram

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε η Έλενα Τοπαλίδου, μετά τις φήμες σχετικά με τον χωρισμό της με τον επί 19 σχεδόν έτη σύντροφό της, Νίκο Κουρή. Υπενθυμίζουμε μάλιστα ότι πριν από μόλις 9 μήνες, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί (δείτε εδώ εικόνες από τον γάμο τους). Ο γάμος είχε γίνει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και τη νύφη παρέδωσε ο γιος τους, ενώ καλεσμένοι ήταν κοντινοί φίλοι και συγγενείς.

Τις φήμες για τον χωρισμό πυροδότησε η επιλογή του Νίκου Κουρή να διαγράψει τις φωτογραφίες του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου και να την κάνει unfollow στο Instagram, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν κάνει κοινή εμφάνιση εδώ και μήνες. Στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου στη Βενετία η ηθοποιός ήταν χωρίς τον σύζυγό της, ενώ αντίστοιχα κι εκείνος εμφανίστηκε μόνος του σε παράσταση.

Μάλιστα, σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας On Time αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση εδώ και καιρό, γράφοντας: «Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Νίκος Κουρής: Κρίση στον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου; Τι απαντά το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού

Η νέα ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου στο Instagram

Χθες, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, η Ελένα Τοπαλίδου επαναδημοσίευσε ένα story που αφορούσε την μικρού μήκους ταινία "Bella” του 2020, στην οποία η ίδια είχε λάβει μέρος. Το τραγούδι που επένδυε το βίντεο ήταν το τραγούδι της όπερας, Lucia di Lammermoor, σε εκτέλεση Μαρίας Κάλλας.

Δείτε την ανάρτηση:

topalidou
Instagram / elena topalidou