Λάουρα Νάργες: Αδυνάτισε κι άλλο - Η φωτογραφία έξω από το πατρικό στην Γερμανία

Μαζί της και ο γιός της ο Αλέξανδρος

Πηγή: @lauranarjes
Πηγή: @lauranarjes

Η Λάουρα Νάργες περνάει τις τελευταίες μέρες της στη Γερμανία όπου βρίσκεται το πατρικό της σπίτι. Μαζί με τον γιό της, τον Αλέξανδρο, επισκέφτηκαν τους γονείς της, ενώ η ίδια, δεν παρέλειψε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό τις στιγμές τους.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της μια κοινή φωτογραφία με τον γιό της, όπου η αλλαγή στο σώμα της είναι εμφανής. Η Λάουρα δείχνει φανερά ευδιάθετη αλλά και αδυνατισμένη. Αποτέλεσμα της λεπτής της σιλουέτας είναι η ενταντική γυμναστική και η προσεγμένη διατροφή που έχει εντάξει αυστηρά στην καθημερινότητα της.

Δείτε την ανάρτηση της:


Ο αγώνας της Λάουρα Νάργες με το σώμα της

Η παρουσιάστρια και influencer μοιράζεται καθημερινά στα social media τον αγώνα και την προσπάθεια της με το σώμα της δείχνοντας στους ακολούθους της στιγμιότυπα από το γυμναστήριο και την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί εντατικά..

Στο παρελθόν, έχει μοιραστεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα κιλά της και πόσο την επηρεάζει σε διάφορα επίπεδα της ζωής της.

«Τις περισσότερες φορές κλαίω αλλά μετά θυμάμαι, η μου το θυμίζει ο Χρήστος Σαντικάι, ότι το έχω κάνει ξανά και κάπου κάπως βρίσκω δυνάμεις» είχε δηλώσει στην αρχή της προσπάθειας της.

Ωστόσο, η Λάουρα δεν ξεχνάει να θυμίζει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι κάθε σώμα είναι αποδεκτό και ξεχωριστό και ότι όλοι έχουν ελαττώματα.

Μάλιστα, σε πρόσφατη δημοσίευση της μοιράστηκε με το κοινό της μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει ακομπλεξάριστη με το μαγιό της χωρίς ρετούς. Στην φωτογραφία φαίνονται οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα της, με την ίδια ωστόσο να δείχνει αυτοπεποίθηση και διάθεση. (δείτε τι λέει η ίδια για τις αλλαγές στο σώμα της μετά την γέννα)

Δείτε την αφιλτράριστη ανάρτηση της Λάουρα Νάργες:

View this post on Instagram

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Η ανάρτηση αυτή αποθεώθηκε από τους followers της οι οποίοι πλημμύρισαν τα σχόλια με θετικές αντιδράσεις και μηνύματα. Κάποια από αυτά ήταν: "Επιτελους ενα αληθινο σωμα χωρίς φιλτρα", "Πανέμορφη, αληθινή, ακομπλεξαριστη", "Υπέροχη και αληθινή!", "Πόση ομορφιά κρύβει το ακομπλεξάριστο είναι σου".