Χώρισε πρωταγωνίστρια του Grand Hotel μια ανάσα πριν το γάμο της - Προτεραιότητα η 2χρονη κόρη της

Με τον πατέρα του παιδιού της γνωρίστηκαν στη Μύκονο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε πρωταγωνίστρια του Grand Hotel μια ανάσα πριν το γάμο της - Προτεραιότητα η 2χρονη κόρη της

Τον χωρισμό βιώνει πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Grand Hotel η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23/9. Χθες 11/9 μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της σειράς και το youweekly.gr βρέθηκε εκεί όπου μίλησε με τους ηθοποιούς.

Πρόκειται για μια ηθοποιό που κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όταν συμμετείχε στην σειρά Έρωτας Φυγάς και την είδαμε να μπαίνει στα τελευταία επεισόδια λίγο πριν το μεγάλο φινάλε παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις ζωές της Αλεξάνδρας και του Στέφανου.

Αυτή η ηθοποιός του Grand Hotel χώρισε

Ο λόγος για την Γιολάντα Καλογεροπούλου που στη σειρά του ΑΝΤ1 υποδύεται την καμαριέρα του ξενοδοχείο που ήταν πρώτη συγκάτοικος της Βασιλικής, της εξαφανισμένης αδερφής του Πέτρου. Θα την δούμε να ερωτεύεται τον Ρήγα και να πείθεται πως θα αφήσει την Αλίκη για να είναι μαζί της. Θα συμβεί όμως;

Όπως αναφέρει το Nasosblog, η ηθοποιός χώρισε από τον σύντροφο και πατέρα της δίχρονης κόρης της Marlone Geissmann με τον οποίο γνωρίστηκαν στις διακοπές τους στην Μύκονο, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Ο πρώην πλέον σύντροφο της έχει καταγωγή από την Καραϊβική και την Νότια Γαλλία και μέχρι πρότινος με την οικογένειας τους ζούσαν στο Λονδίνο.

Να σημειώσουμε πως η Γιολάντα είναι καλή φίλη με την Χριστίνα Μπόμπα και έχει βαφτίσει την κόρη της Αριάνα (δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση).