Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: «Και κάπως έτσι αποκτήσαμε παιδάκι» - Η φωτογραφία με το νέο τους σκυλάκι

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο έρωτάς τους δυναμώνει! Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου δεν κρύβουν πλέον ότι είναι μαζί και ευτυχισμένοι, με το ζευγάρι να γυρίζει την Ελλάδα και το εξωτερικό τους τελευταίους μήνες, απολαμβάνοντας αυτές τις ελεύθερες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η Τάνια (Μπρεάζου) καμία φορά βλέπει όλα τα πράγματα πολύ ρομαντικά και νομίζει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν καλή πρόθεση και πολλές φορές εμένα αυτό με εκνευρίζει γιατί πρέπει να την προστατεύω και - αν θες - να την γειώνω, και εκεί παίρνω λίγο τον ρόλο του κακού», είχε δηλώσει ο Γιώργος Αμούτζας για τη σχέση τους, την εποχή που συνεργάζονταν στο J2US. Εκεί γνωρίστηκαν καλύτερα, ερωτεύτηκαν, και πλέον απέκτησαν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Δείτε επίσης: Τάνια Μπρεάζου – Σε αμηχανία με τα on air υπονοούμενα για τον Γιώργο Αμούτζα: «Έχει αλλάξει κάτι;»

Νέο μέλος στην οικογένεια του Γιώργου Αμούτζα και της Τάνιας Μπρεάζου

Δεν προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι βλέπουν τη σχέση τους σοβαρά, κάτι που έχουν παραδεχτεί και οι δύο εμμέσως πλην σαφώς, με τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ τους να σπανίζουν. Ήταν ιδιαίτερος ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε ο ηθοποιός, ωστόσο, πως στο σπίτι τους πλέον θα μένουν τρεις.

«Και κάπως έτσι αποκτήσαμε παιδάκι, την όμορφή μας Jasmine», σημείωσε σε story του ο Γιώργος Αμούτζας αγκαλιά με την Τάνια Μπρεάζου και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα κουτάβι golden retriever. Την ιστορία του αναδημοσίευσε και η τραγουδίστρια.

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: «Και κάπως έτσι αποκτήσαμε παιδάκι»

Για τα περισσότερα ζευγάρια ακόμα και η απόκτηση ενός κατοικιδίου είναι σημαντική απόφαση, καθώς δείχνει πώς επιμερίζονται τις ευθύνες ο καθένας. Μένει να δούμε αν ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου θα αποκτήσουν και ένα παιδάκι μετά από αυτή την όμορφη εξέλιξη.

Θυμίζουμε ότι μέσα στο καλοκαίρι η Τάνια Μπρεάζου είχε αποφύγει να σχολιάσει τη σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα, κάτι που προκάλεσε εύλογες απορίες. Όπως φαίνεται πάντως, μόνο προς το καλύτερο αλλάζουν τα πράγματα μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα.