Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της

Επιστρέφει για 5η χρονιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
danai_barka/Instagram
danai_barka/Instagram

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει στο MEGA με τη εκπομπή Πάμε Δανάη για 5η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος όμως οι αλλαγές τόσο στην ώρα που θα προβάλλεται όσο και στους συνεργάτες και την θεματολογία της θα είναι αρκετές. Το κανάλι μάλιστα, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα.

Με την είσοδο της Φαίης Σκορδά στο κανάλι και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα), η Δανάη με την ομάδα της μεταφέρεται στην μεσημεριανή και συγκεκριμένα στην θέση που άφησε κενή η Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για την εκπομπή της

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του MEGA - που θα διαβάσετε παρακάτω - η Δανάη Μπάρκα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Επιστροφή για 5η χρονιά στο #megaToKalo ???????? Τα μεσημέρια μας,θα είναι απολαυστικά», γράφει


Η ανακοίνωση του Mega

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει ανανεωμένη και μας προσκαλεί «σε ένα ταξίδι χωρίς προορισμό» στη θετική πλευρά της τηλεόρασης.

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το καθημερινό ραντεβού του «Πάμε Δανάη!» με τους τηλεθεατές μεταφέρεται για τις 13:40 το μεσημέρι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς προτρέπει να «πάμε πιο πέρα» την καθημερινή μας συνήθεια και υπόσχεται να κρατήσει στις αποσκευές της τη ζωντάνια, την ενέργεια και το ξεχωριστό της μπρίο.

Παλιοί γνώριμοι της ψυχαγωγικής εκπομπής του , αλλά και νέοι συνεργάτες θα βρεθούν δίπλα στη Δανάη Μπάρκα, που ετοιμάζεται να μας καλωσορίσει για πέμπτη σεζόν στο . Ο πάντοτε ενημερωμένος Άρης Καβατζίκης και ο πάντα έτοιμος για όλα Γιώργος Κρικοριάν, υποδέχονται στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» τη νεοαφιχθείσα Μαρία Ένεζλη και καθημερινά θα κρατούν στους τηλεθεατές την πιο και όμορφη συντροφιά.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση που «μαρτυρά» τη μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της

Η ομάδα του Πάμε Δανάη

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος με το καυστικό του χιούμορ θα σχολιάζει τα θέματα της εγχώριας . Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος σε ένα μαγειρικό -έκπληξη.

Ζεστές και εξομολογητικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ανατρεπτικές στήλες και οι γνωστές, αλλά ανανεωμένες φάρσες με τη σφραγίδα του «Πάμε Δανάη!» έρχονται για να μας φτιάξουν την ημέρα. Φέτος, το «Πάμε Δανάη!» θα… παίξει πολύ.

Με χιούμορ και αισιόδοξη ματιά η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της ετοιμάζονται να γίνουν η νέα μεσημεριανή σας συνήθεια.

«Πάμε Δανάη!» λοιπόν το μεσημέρι.

  • Εκτέλεση παραγωγής: Barking Well
  • Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA