Γιώργος Πατούλης: Η αντίδραση του στο πλατό της εκπομπής Αταίριαστοι όταν του ευχήθηκαν για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Τι απάντησε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Πατούλης: Η αντίδραση του στο πλατό της εκπομπής Αταίριαστοι όταν του ευχήθηκαν για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Αταίριαστοι στον ΣΚΑΙ, σήμερα Πέμπτη 12/9. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής αφού σχολίασε την επικαιρότητα και πριν αποχωρήσει, δέχτηκε ευχές για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Νάνσυς Κοιλού.

«Σας καλημερίζουμε, να σας ευχηθούμε και με το καλό. Μάθαμε και τα ευχάριστα...» είπε ο Γιάννης Ντσούνος, «Με το καλό και συγχαρητήρια», ευχήθηκε ο Χρήστος Κούτρας.

«Ότι προωθείται στη ζωή είναι καλό και σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο Γιώργος Πατούλης.

Η αντίδραση του Γιώργου Πατούλη στις ευχές για το δεύτερο παιδί του

Ο Γιώργος Πατούλης είναι σε σχέση εδώ και κάποιο διάστημα με την κατά 30 χρόνια μικρότερη Νάνσυ Κοίλου με την οποία περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και το δεύτερο για τον πολιτικό, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με την Μαρίνα Σταυράκη και έχουν μαζί έναν γιο. Με το που έγινε γνωστή η είδηση μάλιστα, κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της 33χρονης.

Ποια είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του Γιώργου Πατούλη

Η Νάνσυ Κοίλου εργάστηκε αρκετό διάστημα στην περιφέρεια Αττικής και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συνοδεύσει τον 63χρονο Γιώργο Πατούλη σε πολιτικές και πολιτιστικές υποχρεώσεις του.

Γιώργος Πατούλης Νάνσυ Κοιλού

Σήμερα ωστόσο η μελαχρινή καλλονή, εργάζεται ως υπεύθυνη σε κατάστημα περιποίησης νυχιών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Όπως μάλιστα κυκλοφόρησε, ο πολιτικός είχε βρεθεί στα εγκαίνια.

Γιώργος Πατούλης σύντροφος έγκυος

Ο Γιώργος Πατούλης γεννημένος το 1961 είναι Έλληνας πολιτικός ο οποίος υπηρέτησε ως περιφερειάρχης Αττικής από το 2019 μέχρι το 2023, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τέως πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και τέως δήμαρχος Αμαρουσίου. Γεννήθηκε στην Αθήνα έχοντας καταγωγή από την Κρήτη, από τη μεριά του πατέρα του που ήταν από το Καβούσι Ρεθύμνου και της μητέρας του που ήταν από τα Χανιά.