Μαρίνα Σάττι: Μετά τον ντόρο για τη συναυλία της έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλάκα

Δεν έλυσαν την παρεξήγηση...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: Μετά τον ντόρο για τη συναυλία της έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλάκα

Πριν από μερικές ημέρες τεράστια έκπληξη προκάλεσαν οι αναρτήσεις που έκανε η Κατερίνα Σαλάκα εναντίον της Μαρίνας Σάττι φανερά αναστατωμένη. Συγκεκριμένα, στην συναυλία στον Λυκαβηττό δήλωσε πως δεν την άφηναν να μπει στα καμαρίνια ενώ κανονικά έχει συνεργασία με την τραγουδίστρια και ήταν κανονισμένο να κάνει guest εμφάνιση (δείτε εδώ τα βίντεο που δημοσίευσε).

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στα social media, και στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας και συγκεκριμένα ο Artist Manager θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για το τι συνέβη την ώρα της συναυλίας ώστε να μην βγαίνει λάθος εντύπωση για την τραγουδίστρια.

«Με μεγάλη χαρά της παρείχαμε δωρεάν προσκλήσεις για να έρθει να παρακολουθήσει τη χθεσινή μας συναυλία στον Λυκαβηττό. Δεν ξέρουμε από που προέκυψε η προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα» ανακοίνωσαν - δείτε εδώ το κείμενο ολόκληρο.

Μάλιστα, ανακοίνωσαν και την λήξη της συνεργασίας τους: «Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος της «συνεργασίας» μας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε μια βραδιά γιορτής, τη μεγαλύτερη μας συναυλία στην Ελλάδα φέτος, μια συναυλία για την οποία δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι όλο το καλοκαίρι».

Το unfollow της Μαρίνας Σάττι στην Κατερίνα Σαλάκα

Και μπορεί να ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση από μεριάς της Μαρίνας Σάττι, ωστόσο όπως φαίνεται δεν λύθηκε η τυχόν παρεξήγηση ανάμεσα τους. Από μηνύματα αγάπης που ανέβαζαν η μια για την αρχή στην αρχή της ανακοίνωσης της συνεργασίας τους, πλέον όχι μόνο δεν έχουν καμία επικοινωνία, αλλά η τραγουδίστρια έκανε και unfollow την Κατερίνα Σαλάκα στο Instagram.

Η life coach ωστόσο συνεχίζει να την ακολουθεί.

Μαρίνα Σάττι Κατερίνα Σαλάκα