Παναγιώτης Στάθης: Ενοχλημένος στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος - «Ντροπή, αισχρό! Μην ξεράσω κιόλας»

Τι συνέβη στον αέρα του OPEN;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παναγιώτης Στάθης: Ενοχλημένος στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος - «Ντροπή, αισχρό! Μην ξεράσω κιόλας»

Την ενόχληση του δεν δίστασε να δείξει ο Παναγιώτης Στάθης σήμερα Πέμπτη 12/9 στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος για δημοσίευμα που αφορούσε τον Τζο Μπάιντεν αλλά και το ντιμπέιτ που έγινε στην Αμερική ανάμεσα στην Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τα σχόλια στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος και η αντίδραση του Στάθη

«Η Τέιλορ Σουίφτ ψήφισε Κάμαλα. Ο Μπάιντεν φόρεσε πάνω από το καπέλο του το καπέλο του Τραμπ. Προσπαθώ να είμαι ευγενής αλλά δεν μπορώ, ρε παιδιά», είπε αρχικά χαριτολογώντας ο Παναγιώτης Στάθης για το βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να φοράει καπέλο της προεκλογικής εκστρατείας του αντιπάλου του (να σημειώσουμε πως ο Μπάιντερ έχει παραιτηθεί και στηρίζει Κάμαλα).

«Ας το πούμε κομψά εμείς, ας περιορίσει τις εμφανίσεις», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιάννης Κολοκυθάς.

«Το έκανε σε μία εκδήλωση της Πυροσβεστικής και η ερμηνεία που δόθηκε ήταν ότι είμαστε ενωμένοι και τα λοιπά. Λάθος του ήταν για μένα, μη λέμε ό,τι θέλουμε. Δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα αλλά αδικεί την εικόνα του και την ιστορία του», τοποθετήθηκε σχετικά ο Παναγιώτης Στάθης την ώρα που έδειχναν το βίντεο που έχει γίνει viral παγκοσμίως.

Λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος διάβασε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Απογευματινή για το ίδιο θέμα σχετικά με τα τρία ισχυρά πρόσωπα της Αμερικής: «Ζει ο… Μπάιντεν, ρώτησε ο Τραμπ την Κάμαλα Χάρις. Και είναι εδώ η φωτογραφία με τη χειραψία».

Όταν το άκουσε αυτό το Παναγιώτης Στάθης ενοχλήθηκε λέγοντας πως είναι ντροπή. Χαρακτηριστικά είπε: «Ντροπή, αισχρό! Έλα, εντάξει τώρα, είπαμε. Μην ξεράσω κιόλας με αυτά, δεν μπορώ να τα βλέπω».