Δήμητρα Βαμβακούση: Η γυμναστική που κάνει για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να εμφανίσει τους κοιλιακούς της

Πρωινή προπόνηση για την νέα μανούλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
dimitravmk/Instagram
dimitravmk/Instagram

Η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Φλεβάρη του 2024, λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (δείτε φωτογραφίες) αλλά και την απώλεια της μητέρας του συζύγου της λίγες ώρες μετά το μυστήριο, με αποτέλεσμα η συγκίνηση να είναι μεγάλη.

Από την ημέρα που έγινε μητέρα είδε την ζωή της να αλλάζει. Μάλιστα, για τις δυσκολίες των πρώτων εβδομάδες είχε μιλήσει και ο νικητής του Survivor 2017 σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει. «Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι...», είχε πει.

Με την μικρή ωστόσο να μεγαλώνει, η Δήμητρα έχει βρει τα πατήματα της και κάνει και πράγματα για την ίδια. Όπως για παράδειγμα να πηγαίνει στο γυμναστήριο ώστε να χάσει όλα τα κιλά που μπορεί να πήρε στην εγκυμοσύνη της αλλά και να επαναφέρει τους κοιλιακούς της.

Αυτή την γυμναστική κάνει η Δήμητρα Βαμβακούση

Όπως έχει κάνει γνωστό, κάνει προπόνηση EMS. Πρόκειται για προπόνηση που επιτυγχάνεται με την μέθοδο της ηλεκρομυοδιέγερσης. Το ασκησιολόγιο παραμένει ίδιο με αυτό που κάνουμε παραδοσιακά για να γυμναστούμε, ωστόσο, η μορφή που εφαρμόζουμε τα βάρη στο σώμα μας αλλάζει, φορώντας τη φόρμα και ασκώντας πίεση εξωγενώς.


Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε φωτογραφία της την ώρα που έκανε τους κοιλιακούς της.

Δήμητρα Βαμβακούση γυμναστική

Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή το παιδί τους απολαμβάνουν να περνάνε χρόνο όλοι μαζί κάνοντας πράγματα που τους αρέσουν. Το ζευγάρι πριν μερικές ημέρες λίγο πριν ξεκινήσει η βροχή, πήρε την απόφαση να πάρει καφέ στο χέρι και να κάνει μια χαλαρή βόλτα στη θάλασσα της Ζακύνθου με την μικρή του. Κάθισαν λοιπόν στην αμμουδιά να παίξουν και απόλαυσαν τον φθινοπωρινό καιρό (ο οποίος ωστόσο προκάλεσε ζημιές σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα).