Ιωάννα Τούνη: «Ένα τεράστιο λάθος που νιώθω πως κάνουμε εμείς οι άνθρωποι είναι...» - Η συμβουλή στα νέα παιδιά

«Δεν μου αρέσει που οι μικρότερες ηλικίες βαρυγκομάτε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Ένα τεράστιο λάθος που νιώθω πως κάνουμε εμείς οι άνθρωποι είναι...» - Η συμβουλή στα νέα παιδιά

Μπορεί να καθυστέρησε μια ημέρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τρεξίματος με το γιο της, Πάρη, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά και να δώσει την συμβουλή της στα παιδιά που ξεκίνησαν σχολείο.

Η επιχειρηματίας σχολίασε πως τα νέα παιδιά βαρυγκομούν όταν ξεκινάει το σχολείο και πάντα περιμένουν και βιάζονται να έρθει το κάτι άλλο με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν αυτό που ζουν τώρα.

Η συμβουλή της Ιωάννας Τούνη

«Άνοιξαν χθες τα σχολεία και εγώ η γαϊδούρα δεν είπα ένα "καλή αρχή". Καλή αρχή στα παιδιά, καλή αρχή στους γονείς, καλό κουράγιο. Να πω κάτι; Δεν μου αρέσει που οι μικρότερες ηλικίες βαρυγκομάτε και λέτε "ωχ ανοίγουν τα σχολεία" και ποιος και τι. Ένα τεράστιο λάθος που νιώθω πως κάνουμε γενικά εμείς οι άνθρωποι είναι ότι πάντα βιαζόμαστε για να έρθει το κάτι άλλο. Δηλαδή, είμαστε στο δημοτικό και λέμε άντε να πάω στο γυμνάσιο δεν μπορώ άλλο. Μετά άντε να τελειώσουν οι πανελλήνιες. Άντε να τελειώσει το πανεπιστήμιο να τελειώσει η σχολή.

Και κάπως όλο περιμένουμε το κάτι επόμενο και δεν απολαμβάνουμε το τώρα που είναι τόσο όμορφο. Οπότε η πολύ κλισέ γιαγιδίστικη πλέον συμβουλή - γιατί μεγάλωσα εγώ εντάξει δεν πειράζει - αλήθεια να απολαμβάνετε το τώρα, πράγματα χαζά τα οποία νομίζετε ότι τώρα σαν ενοχλούνε αύριο μεθαύριο θα σας λείπουν αφόρητα. Το σχολείο είναι τέλειο, αυτό ήθελα να σας πω», είπε στο βίντεο της η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης: «Η φιλεναδίτσα μου είναι έγκυος» - Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στο Instagram η Ιωάννα Τούνη

Η απορία για τις εργαζόμενες μαμάδες

Το Σάββατο 31/7 λοιπόν, ξύπνησε νωρίς - όπως πάντα κάνει άλλωστε - ώστε να προλάβει το γιο της πριν ξυπνήσει και εκείνος, ώστε να καθαρίσει το σπίτι. Έχοντας βάλει ξυπνητήρι και βάλει τη μάσκα της, ξεκίνησε την καθαριότητα.

Πριν ξεκινήσει όμως, είχε μια απορία πως καταφέρνουν οι μαμάδες που εργάζονται να τα βγάζουν πέρα με δουλειά, καθάρισμα σπιτιού, μαγείρεμα αλλά και να έχουν και προσωπική ζωή.

«Έχω απορία πώς καταφέρνουν εργαζόμενες μαμάδες να προλαβαίνουν δουλειά, καθαριότητα, μαγείρεμα παιδιά και προσωπική ζωή; Εγώ έχω γίνει κολλητή με τους delivery πλέον και δε μαγειρεύω σχεδόν ποτέ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτηση της με την σφουγγαρίστρα στο χέρι.

Δείτε επίσης: Σάλος με την Ιωάννα Τούνη - Η απάντηση στα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε: «Πόσο πάτε και οι δύο;»

Ιωάννα Τούνη σπίτι Θεσσαλονίκη