Στο νοσοκομείο παρουσιάστρια του OPEN - «Αργά ή γρήγορα όλοι δοκιμάζονται...»

Η φωτογραφία στο κρεβάτι του πόνου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο παρουσιάστρια του OPEN - «Αργά ή γρήγορα όλοι δοκιμάζονται...»

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε παρουσιάστρια του OPEN και έκανε την αποκάλυψη μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία από το κρεβάτι με τον ορό στο χέρι να βλέπει τις ειδήσεις του σταθμού.

«Αργά η γρήγορα όλοι δοκιμάζονται... τουλάχιστον κοντά μου είχα τους ανθρώπους μου, την οικογένειά μου και την απόλυτη συμπαράσταση και στήριξη απ' την τηλεοπτική μου οικογένεια! Ευχαριστώ το νοσοκομείο Υγεία και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη αντιμετώπιση. Οι μικρές περιπέτειες είναι για να μας κάνουν πιο δυνατούς και να εκτιμούμε οτι έχουμε», έγραψε στην ανάρτηση της.

Αυτή η δημοσιογράφος του OPEN πήγε στο νοσοκομείο

Ο λόγος για την Χρύσα Φώσκολου η οποία ωστόσο δεν αποκάλυψε το λόγο που νοσηλεύτηκε.

Χρύσα Φώσκολου νοσοκομείο

Να σημειώσουμε πως το Σάββατο η παρουσιάστρια αναμένεται να ξεκινήσει στην εκπομπή Τώρα Μαζί όπου θα πάρει τη θέση της Ευλαμπίας Ρέβη που παραιτήθηκε εντελώς ξαφνικά από το κανάλι.

Αφού ρεπορτάζ μίλησαν για την συμπεριφορά της Ευλαμπίας Ρέβη στους συνεργάτες της, το OPEN ανακοίνωσε την αντικαταστάτρια της αλλά και πότε θα εμφανιστεί στο πλατό.

Η επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα Μαζί» επιστρέφει στο OPEN από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 με τον Σπύρο Χαριτάτο και τη Χρύσα Φώσκολου στην παρουσίαση και όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της. Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.