Στέλιος Χανταμπάκης: Το βίντεο που δημοσίευσε με τα παιδιά του να μαθαίνουν Ισπανικά

Μετά την απόφαση τους να μείνουν μόνιμα στην χώρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέλιος Χανταμπάκης: Το βίντεο που δημοσίευσε με τα παιδιά του να μαθαίνουν Ισπανικά

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην Ισπανία μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά τους για χάρη του γιου τους. Η απόφαση αυτή ωστόσο, δεν ήταν ξαφνική. Το ζευγάρι το είχε αποφασίσει αρκετό καιρό πριν και αφορούσε το μέλλον του Μανώλη που ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Πολλές ακαδημίες έχουν ενδιαφερθεί για τον μικρό και υπάρχει πιθανότητα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες να τον εντάξει στο δυναμικό της. Για το λόγο αυτό λοιπόν το ζευγάρι ήθελε να τον στηρίξει για να κυνηγήσει το όνειρο του και ταξίδεψαν στην Ισπανία οδικώς για να γίνουν συναντήσει με ομάδες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης εννοείται μας έκανε home tour μέσα από stories στον instagram προφίλ του ενώ η Όλγα Πηλιάκη προσπαθούσε να το καθαρίσει! Όπως θα δείτε και στο βίντεο πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι με ξύλινα πατώματα, λευκή κουζίνα και ολοκαίνουργιο μπάνιο κι όχι μόνο.

Τα παιδιά μάλιστα Μανώλης και Μαλένα ήδη ξεκίνησαν σχολείο, με τον πατέρα τους να μοιράζεται την εμπειρία τους στο Instagram:

«Η πρώτη μέρα στο σχολείο μας!! Ένα απο τα μεγαλύτερα θέματα που μας άγχωνε ήταν αν θα ένιωθαν άβολα-περίεργα στο σχολείο! Η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά αυτό που ένιωσαν τα παιδια ήταν κατι όμορφο.. το σχολείο είναι δημόσιο και εκτελεί μαθήματα σε 2 γλώσσες Αγγλικά και Ισπανικά! Το πρόγραμμα είναι 9:00 με 14:00 ! Σας αφήνω εδώ την εμπειρία τους».


Τα παιδιά Χανταμπάκη - Πηλιάκη μαθαίνουν Ισπανικά

Μπορεί η Μαλένα με τον Μανώλη να ξεκίνησαν το σχολείο στο οποίο διδάσκουν Αγγλικά και Ισπανικά, ωστόσο τα παιδιά κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα και στο σπίτι ώστε να καταφέρουν να ενταχθούν πιο γρήγορα και να μπορούν να καταλάβουν τους καθηγητές και τους νέους φίλους που θα κάνουν.