Άναυδη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την κόρη της και τα αυτοκίνητα: Η προσωπική ιστορία που μοιράστηκε on air

Μαθαίνει γρήγορα η μικρή Σοφία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άναυδη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την κόρη της και τα αυτοκίνητα: Η προσωπική ιστορία που μοιράστηκε on air

Μια τρυφερή και χιουμοριστική προσωπική ιστορία μοιράστηκε on air η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Στούντιο 4» την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια, σε συζήτηση με τον συμπαρουσιαστή της Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις νέες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα, αποκάλυψε την ιδιαίτερη αγάπη που έχει η κόρη της, Σοφία, για τα αυτοκίνητα.

Θυμίζουμε πως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει αποκτήσει την κόρη της με τον Νάσο Γαλακτερό, ενώ εκείνος τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Παύλο Γαλακτερό. Από το 2000 μέχρι το 2007 ήταν παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε επίσης: Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Άφωνη στο πλατό του Στούντιο 4 με την εμφάνιση της Ελένης Ράντου - «Τι ήταν αυτή η εικόνα σου...»

Τι έκανε η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και την άφησε με το στόμα ανοιχτό

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανέφερε ότι η μικρή Σοφία λατρεύει να επισκέπτεται εκθέσεις αυτοκινήτων και να ανακαλύπτει όλα τα μυστικά των οχημάτων: «Η κόρη μου μόλις δει κάποιον να εκθέτει ένα αυτοκίνητο, αμέσως θέλει να πάει να το δει. Ξέρει πάρα πολλά. Ό,τι κουμπί υπάρχει, το ξέρει γιατί πάει σε αυτές τις εκθέσεις». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε γελώντας, η κόρη της είχε αλλάξει τη γλώσσα του οικογενειακού αυτοκινήτου σε Ιαπωνικά, φέρνοντάς την σε μια αρκετά δύσκολη θέση!

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, από την πλευρά του, δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί τη δική του αντίστοιχη εμπειρία, αναφέροντας πως κι εκείνος είχε αλλάξει άθελά του τη γλώσσα του αυτοκινήτου του σε Πολωνικά, επιβεβαιώνοντας ότι τα τεχνολογικά συστήματα των οχημάτων μπορούν να κρύβουν... μικρές παγίδες!