Κατερίνα Στικούδη: Αυτή είναι η μητέρα της - Αγκαλιά στην βάφτιση του γιου της, Νικόλα!

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Αυτή είναι η μητέρα της - Αγκαλιά στην βάφτιση του γιου της, Νικόλα!

Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, γιόρτασαν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της οικογενειακής τους ζωής, καθώς την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου βάπτισαν τον δεύτερο γιο τους. Ο μικρός πήρε το όνομα Νικόλας και το ζευγάρι φρόντισε η βάπτιση να πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο, με ελάχιστους συγγενείς και στενούς φίλους να παρευρίσκονται σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Μέσα από τα social media κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα της βάπτισης, αποπνέοντας ζεστασιά και ευτυχία. Η Κατερίνα Στικούδη με νέες φωτογραφίες από τη μεγάλη μέρα, το απόγευμα της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, μας συστήνει τη μητέρα της, Ντίνα και τους ανθρώπους που τη βοήθησαν να αποτυπώσει αυτές τις στιγμές.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την βάφτιση του μικρού της γιου - «Ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου»

Αυτή είναι η μητέρα της Κατερίνας Στικούδη

«Οι στιγμές θα μου μείνουν αξέχαστες. Και τις στιγμές κράτησε σε πολύ όμορφες εικόνες ο φίλος μου Άλεξ Τσιτουρίδης – Stardust Sudio Photography και η Αντριάνα Φουντζούλα. Η υπομονή, το χαμόγελο και η συνεργασία είναι αναντικατάστατες αρετές στο χώρο αυτό, και στο πρόσωπό τους βρήκα συνεργάτες με όραμα και αισθητική. Σας ευχαριστώ!», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Την παράσταση έκλεψε βέβαια η ευτυχισμένη γιαγιά, στην τρίτη φωτογραφία. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town», η Κατερίνα Στικούδη είχε πει για τη μητέρα της: «Τη μητέρα μου τη λένε Ντίνα. Νομίζω ότι είναι όπως θα είμαι εγώ σε 30 χρόνια, πεισματάρα και ενθουσιώδης. Πάνω απ' όλα προσφέρει στους άλλους ό,τι μπορεί... Αν και είναι δασκάλα και σχετικά αυστηρή, καταλαβαίνει ότι οι εμφανίσεις μου είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου... Η πιο σοφή συμβουλή που μου έχει δώσει είναι "να τρως"... Θέλω να της πω ένα ευχαριστώ για όλα όσα έχει κάνει για μένα. Θαυμάζω τη ζεστή της καρδιά και το υπέροχο δέρμα της που είναι σαν να μην την έχει αγγίξει ο χρόνος».